Hvordan Man Laver Hjemmelavet Farvemusik

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Hjemmelavet Farvemusik
Hvordan Man Laver Hjemmelavet Farvemusik

Video: Hvordan Man Laver Hjemmelavet Farvemusik

Video: Hvordan Man Laver Hjemmelavet Farvemusik
Video: hjemmelavet is 2024, April
Anonim

Selv den enkleste farvemusik kan dekorere et lille rum. Du behøver ikke have dyb kendskab til elektronik for at skabe et lille belysningsakompagnement.

Hvordan man laver hjemmelavet farvemusik
Hvordan man laver hjemmelavet farvemusik

Er det nødvendigt

  • - Garland;
  • - aktive højttalere.

Instruktioner

Trin 1

Brug etui til computerhøjttalere som et etui til hjemmefarvet musik. I dette tilfælde har du brug for et fungerende højttalersystem, hvis effekt varierer fra en og en halv til fem watt. Alle manipulationer skal udføres med den sekundære kolonne. Normalt er den tilsluttet til hovedhøjttaleren, som igen er forbundet til lysnettet og computerens lydkort.

Trin 2

Frakobl højttalersystemet fra lysnettet og pc'en. Fjern bagvæggen på den ønskede højttaler. For at gøre dette skal du skrue et par skruer ud eller udføre andre manipulationer. Forsøg ikke at beskadige højttalerhuset.

Trin 3

Fjern højttaleren fra højttalerboksen. For at gøre dette skal du aflade eller klippe ledningerne, der forbinder den til forstærkeren på den anden højttaler. Tag pæren i den ønskede farve fra juletræsiren. Hvis højttalersystemets styrke er næsten dobbelt så stor som lampens styrke, skal du bruge to pærer på én gang.

Trin 4

Fjern højttaleren fra højttalerboksen. For at gøre dette skal du aflade eller klippe ledningerne, der forbinder den til forstærkeren på den anden højttaler. Tag pæren fra juletræskransen. Hvis højttalersystemets styrke overstiger lampens effekt næsten flere gange, skal du bruge det nødvendige antal elementer i forskellige farver på samme tid. Tilslut dem til ledningerne ved hjælp af den parallelle forbindelsesmetode. Fastgør alle pærer, så de passer ind i hullet i højttalerboksen.

Trin 5

Husk, at din højttaler skal være i mono-tilstand. Hvis du lytter til et stereospor, kan de anvendte lamper muligvis ikke lyse rettidigt. Dette skyldes, at signalet er forskelligt for venstre og højre kanal.

Anbefalede: