Sådan Samles Karaoke

Indholdsfortegnelse:

Sådan Samles Karaoke
Sådan Samles Karaoke

Video: Sådan Samles Karaoke

Video: Sådan Samles Karaoke
Video: Tu izvēlējies palikt - karaoke "Agrais rīts" www.kar.lv 2024, April
Anonim

For at kunne synge hjemme med karaoke er det absolut ikke nødvendigt at købe en spiller, der er specielt designet til dette. Du kan bruge din eksisterende computer ved at slutte den til dit tv og tilføje en mikrofon.

Sådan samles karaoke
Sådan samles karaoke

Instruktioner

Trin 1

For at oprette et computerbaseret hjemmekaraoke-system skal du starte med at lave en speciel mikrofon, der ligner en scene, men som også er computerkompatibel. Tag en almindelig mikrofon til et husholdningskaraoke-system som grundlag. Udskift dens 6, 3 mm stik med en 3,5 mm (også mono) og den dynamiske kapsel med en elektret, der er klassificeret til 1,5 V, idet man observerer polariteten (minus - til ledningsskærmen). Lås mikrofonafbryderen i tændt position. Sæt aldrig denne mikrofon i højttalerstikket på dit lydkort - et monokontakt vil kortslutte en af kanalerne.

Trin 2

Installer et grafikkort på din computer, der kan tilsluttes et sammensat tv. Der er to typer af sådanne kort: nogle begynder at generere et signal til tv'et umiddelbart efter tænding (selv BIOS-stænkskærmen vises på skærmen), og andre først efter lanceringen af et specielt hjælpeprogram. Den første type kort foretrækkes, især hvis Linux er installeret på maskinen. Sluk for begge enheder, før du ændrer computeren og slutter den til tv'et.

Trin 3

Efter at have kontrolleret, om billedoutputtet fra computeren til tv'et fungerer, og hvis lydene, der udtages foran mikrofonen, høres i højttalerne, skal du gå til følgende side:

karaoke.ru

Vælg den sang, du er interesseret i, og start afspilningen. Hvis du ikke kan begynde at afspille sangen, skal du installere Flash Player, eller hvis den allerede er installeret, skal du opdatere den til den nyeste version. Hvis du hører brummen fra højttalerne (kaldet akustisk feedback), skal du skrue ned for lydstyrken eller flytte højttalerne væk fra mikrofonen. Hvis tv'et er et rør-tv, skal du ikke placere højttalerne ved siden af det. For at gøre atmosfæren i rummet næsten den samme som i en ægte karaokeklub, dæmp lysene, og du kan synge.

Anbefalede: