Angelica Agurbashs Mand: Foto

Indholdsfortegnelse:

Angelica Agurbashs Mand: Foto
Angelica Agurbashs Mand: Foto

Video: Angelica Agurbashs Mand: Foto

Video: Angelica Agurbashs Mand: Foto
Video: Анжелика Агурбаш: интервью про Белоруссию, уголовные дела и будущее белорусских протестов 2024, Kan
Anonim

Navnet på Angelica Agurbash har længe været kendt i den russiske showbusiness. En talentfuld sanger - æret kunstarbejder i Republikken Hviderusland. I dette land blev Lika Yalinskaya (senere Angelica Agurbash) født den 17. maj 1970.

Foto taget fra gratis kilder
Foto taget fra gratis kilder

Angelicas barndom

Lika blev født og boede i Minsk i en familie langt fra scenen og kreativiteten. Hendes forældre - Valentina og Anatoly - lyttede til deres datters ønsker og sendte lille Angelica til et teaterstudio og derefter til en musikcirkel. Der var også danse i hendes liv - Lika optrådte i ensemblet "Vyazanka".

Forresten dukkede pigens vokale evner næsten op, inden hun lærte at gå. Og i en alder af 6 var lille Lika allerede dygtigt med at synge berømte allierede kunstnere.

Billede
Billede

Da Angelica gik i 9. klasse, blev hun ved et uheld bemærket på gaden af en assisterende instruktør, hun inviterede en smuk pige til audition. Efter at have læst manuskriptet indså Angelica, at den rolle, hun blev tilbudt, ikke var så sekundær, snarere den vigtigste. Filmen "Exam for the Director" blev Angelicas debut, men langt fra den eneste i hendes filmografi. Forresten, efter skole besluttede pigen at komme ind på det hviderussiske teater og skuespillerinstitut ved fakultetet for teaterkunst. Men efter den første session fødte Angelica en datter og gik i akademisk orlov.

Det er værd at bemærke, at Angelica sammen med talent voksede op som en utrolig skønhed. Fremragende eksterne data tillod hende ikke kun at deltage i skønhedskonkurrencen "Minskaya Pryhazhunya" i 1988, men også at vinde den. Lika blev bemærket, inviteret til at optræde i filmen "Jeg forstår ikke." Siden 1990 har hun været solist af Verasy-ensemblet. Det var en succes, fordi kollektivet på det tidspunkt var berømt i hele Unionen.

5 år i holdet fløj forbi som en dag, men så sluttede Angelicas karriere i VIA. En talentfuld pige prøver sig som producent og bliver vært for tv-showet "Morgenmad med Lika". Angelicas solokarriere begyndte i 2004. Hvis det i starten syntes at promoveringen af det nye navn gik ret dårligt og ikke bragte resultater, så vidste et år senere alle om Angelica - i 2005 gik hun til Eurovision. Forresten, på det tidspunkt blev Angelica produceret af Philip Kirkorov. Resultatet af deltagelse i konkurrencen var kun 13. pladsen.

I 2006 blev sangen Agurbash udgivet, som blev et hit, "Jeg vil leve for dig." Vi kan sige, at det var i dette øjeblik, at publikums hjerter faldt, og den længe ventede succes kom til sangeren. I 2009 synger Agurbash sange af Maxim Fadeev. I 2011 optræder han i duetter med Baskov, Marshal og Moiseev.

Billede
Billede

Imidlertid lærte seerne i 2015, at Angelica har et andet talent - en teaterskuespillerinde. I øjeblikket kommer et stykke med Agurbash og Maxim Vitorganov i hovedrollerne.

Personlige liv

Naturligvis gik Angelicas personlige liv ikke ubemærket hen af pressen i alle disse år. Første gang Lika blev gift tilbage i sit hjemland Hviderusland med Nikolai Linev. Men som mange ungdomsforeninger varede det unge kreative par ikke længe sammen. I dette ægteskab havde sangeren en smuk datter, Daria. Forresten deltog Angelica i en skønhedskonkurrence kun få dage efter fødslen, hvilket ikke forhindrede hende i at demonstrere en storslået figur.

Den næste valgte af Agurbash var Valery Bizyuk, med hvem sangeren aldrig nåede registreringsdatabasen. Deres forhold varede i flere år, kunstneren fødte en søn, men til sidst brød parret op.

Den tredje valgte og Angelicas anden lovlige mand er Nikolai Agurbash, det var under dette navn, at sangeren blev berømt. Parret legaliserede foreningen i 2001, et par år senere fødte Angelica en anden søn, Anastas. I lange 11 år blev deres familie set af mange fans af Angelicas kreativitet bogstaveligt talt paradis. En lykkelig familie, hvor alle elsker hinanden, og rigdom også er knyttet til kærlighed - er dette ikke et ideelt billede af den filistinske verden?

Desto mere uventet var nyheden om skilsmissen. Skilsmissen var ikke let for Angelica, situationen blev forværret af det faktum, at den tidligere ægtefælle tillod sig upartiske bemærkninger om den engang så elskede kvinde.

Det er bemærkelsesværdigt, at Angelica ikke var bange for at gå til tv-seernes domstol med en historie om vold i sin familie. Hun giver åbne interviews og fortæller gennem smerte fans, at bag frontfacaden langt fra altid gemmer sig så meget ceremonielt liv, som mange mennesker på den anden side af skærmen tror.

Angelica Agurbash i dag

Angelica er dog en stærk kvinde. Hun var ikke kun bange for at skilles med sin velhavende mand og efterlade ham med tre børn, men hun strikkede heller ikke sin eksmand noget. En virkelig god kvinde. Gradvist svækkede vanskelighederne sig, og i dag føler Angelica sig lykkelig igen. I hele denne tid fortsatte hun med at engagere sig i så meget elsket musik og formåede at bevare sin popularitet i en verden med konstant skiftende showbusiness, hvor nye sangere og sangere vises bogstaveligt hver dag. I 2017 fandt en stor solokoncert med sangeren sted, hvor hun udførte både gamle kompositioner og præsenterede sange fra den sidste periode.

Fans af Angelica Agurbash som kvinde og sanger er sikre på, at alt vil være i orden med "stjernen".

Anbefalede: