Hvordan Og Hvor Meget Robbie Williams Tjener

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Og Hvor Meget Robbie Williams Tjener
Hvordan Og Hvor Meget Robbie Williams Tjener

Video: Hvordan Og Hvor Meget Robbie Williams Tjener

Video: Hvordan Og Hvor Meget Robbie Williams Tjener
Video: Робби Уильямс/Robbie Williams в гостях у Ивана. Вечерний Ургант. (10.04.2015) 2024, April
Anonim

Robbie Williams er en berømt britisk sanger, musiker, sangskriver og skuespiller. Gentagen vinder af BRIT Awards, Echo Awards og Grammy Awards. Williams er valgt til bedste mandlige sanger i 1990'erne. Han er optaget i British Music Hall of Fame. Hans formue i 2016 oversteg $ 200 millioner.

Robby Williams
Robby Williams

Robbie Williams 'albums er anerkendt som et af de bedst sælgende albums i verden. Sangeren blev optaget i Guinness Book of Records, efter at 1,6 millioner billetter blev solgt til hans koncerter om dagen. I 2004 blev han udnævnt til den tredje mest populære britiske radio performer i de sidste tyve år efter George Michael og Elton John.

Det er værd at bemærke, at Robbie William er aktivt involveret i velgørenhedsarbejde og er en af grundlæggerne af Donna Louise Trust, som hjælper terminalt syge børn.

Biografi fakta

Sangeren blev født i England vinteren 1974. Robbies forældre blev skilt, da drengen kun var tre år gammel. Opdragelsen af sønnen og datteren blev hovedsagelig udført af moderen. Hun var ejer af en blomsterbutik, hvor Robbie senere begyndte at arbejde deltid.

Et andet arbejdssted for drengen i hans skoleår var en vinduesbutik. Men hans arbejdsaktivitet varede ikke længe. Ifølge historierne om Robbie selv søgte han ikke at sælge så meget varer som muligt, men tværtimod afskrækkede folk fra at købe dårlige og dyre, efter hans mening vinduer. Selvfølgelig kunne ejeren af butikken ikke rigtig lide denne tilstand, og snart blev den unge mand fyret.

Robby Williams
Robby Williams

Senere, da Robbie allerede var blevet sanger, solgte min mor sin blomsterbutik og hus, hvor journalister og fans konstant samledes. Efter at have købt sig en lille lejlighed gik hun på college og modtog erhvervet som psykolog.

Kreativ karriere

Robbie begyndte at vise sit skuespiltalent i sine tidlige år og spillede i skolens musikalske forestillinger. Da han var seksten år, prøvede han for en ny gruppe kaldet Take That og blev dens forsanger.

I årenes løb har gruppen optrådt på scenen med stor succes og indspillet mange hits. Utallige koncerter og skarer af fans begyndte at kede Robbie. Han ønskede yderligere at realisere sit kreative potentiale og skuespiltalent.

I 1995 forlod Robbie gruppen. Han besluttede at forfølge en solokarriere.

Men ifølge den kontrakt, der blev underskrevet af gruppen og efterlod den af egen fri vilje, kunne Robbie ikke udføre solo. Han måtte sagsøge studiet i flere måneder. Dette blev en vanskelig test for den unge sanger. Han blev deprimeret og begyndte derefter at bruge alkohol og stoffer for første gang.

I sidste ende lykkedes det stadig for Williams at opsige kontrakten og fortsætte sin kreative karriere. Sangerens debutalbum var "Life Thru A Lens", som han indspillede på Chrysalis Records.

Sanger Robbie Williams
Sanger Robbie Williams

I 1997 indspillede han julesangen "Angels". Enkelt salg slog alle rekorder. Sangen er blevet anerkendt som en af de mest populære sange i England i løbet af de sidste par årtier.

Snart besluttede Robbie, at det var tid til at vinde offentlighedens kærlighed i Amerika. Han underskrev en kontrakt med Capitol Records og indspillede et album specielt for amerikanere. Det første forsøg mislykkedes. Publikum kunne ikke lide albummet og kom ikke engang ind i TOP-50.

Williams fortsatte med at arbejde og indspillede en anden disk, som bragte ham længe ventet succes. Albumets sang "Rock Dj" har vundet flere priser på musikfestivaler. I de efterfølgende år indspillede Robbie yderligere to plader og udførte flere sange med Kylie Minogue og Nicole Kidman.

Som et resultat blev Williams en af de bedst betalte sangere i England. Han tjente omkring £ 50.000 om dagen. I det første år af samarbejde med EMI modtog Robbie 17,5 millioner £. Derudover har Williams med succes arbejdet med reklamebureauer og modtaget royalties for sange, der en gang er skrevet for gruppen Take That.

Et par år senere blev Robbie Williams tildelt en kontrakt på 80 millioner £ med EMI. Det menes, at dette er en af de dyreste kontrakter, der nogensinde er underskrevet af et firma med kunstnere. Mere blev kun tilbudt til kongen af popmusik Michael Jackson.

Williams har udgivet et stort antal albums og singler gennem sin karriere. Han holdt koncerter på stadioner på mange tusinder og optrådte endda foran dronning Elizabeth.

Robbie Williams 'indkomst
Robbie Williams 'indkomst

Williams satte rekord i 2003, da mere end tre hundrede og halvfjerds tusind tilskuere samlet sig på hans koncert i England, og tre og en halv million mennesker så udsendelsen af forestillingen. Efter koncerten indspillede Williams endnu et soloalbum og skød en dokumentar, der blev meget populær i England.

I 2010 fejrede Williams 20-årsdagen for sin musikalske karriere ved at frigive en cd med sine mest populære sange. Udgivelsen tiltrak straks opmærksomhed og tog de første linjer i hitlisterne.

Forestillinger i Rusland

I 2015 turnerede Williams i Rusland. Han medvirkede også i programmet "Evening Urgant", hvor han udførte flere af hans kompositioner. Det næste år blev et nyt projekt fra sangeren "Party Like A Russian" udgivet.

I 2017 besøgte Robbie igen Rusland og er nu blevet deltager i A. Malakhovs Let Them Talk-program. Han besvarede adskillige spørgsmål fra publikum og tilbød endda at optræde ved Eurovision Song Contest fra Rusland, som skulle afholdes det år i Kiev.

I foråret 2018 modtog Williams en invitation fra arrangørerne af FIFA World Cup til at tale ved åbningen i hovedstaden. Sangeren var meget tilfreds med muligheden. Williams sagde, at han er en ivrig fodboldfan, og det er en stor ære og en livslang drøm at tale ved åbningen af en sådan storslået begivenhed.

Gebyret modtaget af sangeren for denne forestilling beløb sig til 2, 8 millioner pund. For sangeren selv er denne figur ikke så imponerende som for mange andre popmusikudøvere.

Hvor meget tjener Robbie Williams
Hvor meget tjener Robbie Williams

Der er information på Internettet, som Williams udfører på private fester og firmaarrangementer i Rusland. Gebyrets størrelse blev ikke oplyst, men nogle kilder hævder, at sangers optræden ved brylluppet af en berømt oligark kostede kunden omkring $ 60 millioner.

Anbefalede: