Sådan Reddes Spillet Istid 3

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reddes Spillet Istid 3
Sådan Reddes Spillet Istid 3

Video: Sådan Reddes Spillet Istid 3

Video: Sådan Reddes Spillet Istid 3
Video: SPILLET KRÆSJA! | Norsk GTA 5 (LSPDFR) #3 2024, Marts
Anonim

Anstændige spil baseret på dine yndlingsfilm er sjældne og værdifulde. Således fik spillet "Ice Age 3" relativt høje ratings. Naturligvis var det ikke et AAA-klasse-projekt, der kom ud, men i det mindste en behagelig og sød underholdning til aftenen. Der var dog en række alvorlige fejl i spillet, som udviklerne ikke gik med at rette med patches - for eksempel et ubelejligt gemningssystem.

Sådan reddes spillet istid 3
Sådan reddes spillet istid 3

Instruktioner

Trin 1

Opret en gem slot før du starter spillet. Desværre advarer istid dig ikke, hvis du starter afspilningen "inaktiv" uden at tildele hukommelse for at spare fremskridt. Inden du klikker på knappen "Nyt spil" skal du derfor vælge "Download" og klikke på et hvilket som helst gratis felt. Nu gemmes din personlige gennemgang og er tilgængelig på denne adresse.

Trin 2

Stol ikke helt på autosave. Denne funktion antager, at hukommelsespladsen opdateres efter at have passeret hvert niveau, og dine resultater automatisk indtastes der. Dette system fejler normalt ikke, men det kan være nyttigt at være på den sikre side. Inden du afslutter spillet, skal du trykke på Esc-knappen og vælge menupunktet "Gem". En lignende procedure vil være praktisk, hvis du besøgte en butik i spillet og købte noget bonusindhold lige før du forlader.

Trin 3

Kontroller stien, hvor spillet er installeret. Hvis gemningen slettes efter genstart af produktet, kan det være relateret til installationsmappen. Den bør ikke indeholde kyrilliske bogstaver. Så hvis Ice Age er installeret på C: Program FilesIceAge3, bør der ikke være nogen problemer. Men hvis standardstien blev ændret til C: GamesIceAge, skal du omdøbe mapperne med latinske bogstaver: C: GamesIceAge. Problemet kan også opstå, hvis det kyrilliske alfabet falder i vejen for direkte at gemme spillet. Deres adresse er uændret: C: BrugereUsername of DocumentsMy Games, men "brugernavnet" på systemet indtastes ofte med russiske bogstaver. Prøv at installere spillet som en anden bruger, f.eks. Din systemadministratorkonto.

Trin 4

Download spillet gemme fra internettet. Faktum er, at efter at have afsluttet spillet, kan du indlæse dine yndlingsniveauer igen og igen, hvilket betyder, at intet forhindrer dig i at installere en andens gemme på din computer og selv gennemgå alle placeringer. For at gøre dette skal du downloade "savegame" på Internettet og placere det i den mappe, der er angivet i ovenstående afsnit.

Anbefalede: