Hvordan Man Laver Et Felt Af Mirakler

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Felt Af Mirakler
Hvordan Man Laver Et Felt Af Mirakler

Video: Hvordan Man Laver Et Felt Af Mirakler

Video: Hvordan Man Laver Et Felt Af Mirakler
Video: Sådan laver du en Pompon Bear 🐻🧶 Charm bamse pompon Idé 🧶🐻 DIY NataliDoma 2024, April
Anonim

Børns fødselsdag er en ansvarlig og glædelig ferie, hvor ikke kun forældrene og pårørende til barnet deltager, men også hans jævnaldrende - venner fra børnehaven eller skolen. Forældrenes opgave er at gøre ferien interessant og spændende, så intet barn keder sig eller er ubehageligt. Der er mange forskellige spil, der kan krydre et barns fødselsdag, og du kan have et sjovt felt af vidundere-spil til børnene.

Hvordan man laver et felt af mirakler
Hvordan man laver et felt af mirakler

Instruktioner

Trin 1

I spillet kan præsentanten være enten et barn eller en af hans forældre. I sidstnævnte tilfælde kan barnet tilbydes at blive facilitatorens assistent. Skriv på forhånd opgaverne til spillet, der skal gives til deltagerne, og opdel spillet i tre på hinanden følgende faser efterfulgt af et sidste og et superspil.

Trin 2

På forhånd skal du komme med en analog af tromlen, som spillerne skal dreje - for eksempel tegne en cirkel lavet af tykt pap i sektorer, farvelæg den og skriv numre i hver sektor, og marker også hvilke sektorer, der betyder garanterede præmier.

Trin 3

Anbring en lille flaske, der er dækket af folie eller andet blankt papir i midten af marken - børn skal dreje den, indtil flaskens hals peger på den ønskede sektor i marken. De opgaver, du finder på for børnene, skal på en eller anden måde vedrøre barnets fødselsdag - både spørgsmål og svar skal kombineres i temaet for fødselsdagspersonen.

Trin 4

Forbered præmier til de børn, der deltager i spillet, samt hent en separat, mere værdifuld gave til dit barn. Sammen med dit barn skal du dekorere og dekorere "TV-studiet", hvor spillet skal foregå - hæng spilets logoer, balloner og bånd, opret en resultattavle, hvor de gættede bogstaver åbnes.

Trin 5

Du kan starte spillet allerede ved festbordet - inviter børnene til at tegne papirstykker med masser for at bestemme, hvem der skal deltage i de tre bedste spillere, og hvem der skal spille med de næste hold.

Trin 6

Når børn finder sig i sektorerne med kasser under spillet, skal du tilbyde dem søde præmier, som de kan trække fra din egen kasse eller en hvilken som helst kasse. Før hvert barn gætter på brevet fra det skjulte ord, skal hvert barn introducere sig selv og ønske fødselsdagsdrengen tillykke med fødselsdagen.

Anbefalede: