Sådan Spiller Du Russisk Fiskeri

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Russisk Fiskeri
Sådan Spiller Du Russisk Fiskeri

Video: Sådan Spiller Du Russisk Fiskeri

Video: Sådan Spiller Du Russisk Fiskeri
Video: ДЕВЧОНКИ ПОССОРИЛИСЬ ИЗ-ЗА ХЕЙТЕРА-КУПИДОНА! ПОЛОСА ПРЕПЯТСТВИЙ НА СВИДАНИИ! 2024, April
Anonim

Selv hvis du ikke har mulighed for at tage på et rigtigt fiskeri, kan du fiske uden at forlade dit hjem - dette hjælper dig med computerspil, som er den mest realistiske fiskesimulator - "Russian Fishing". Mange spillere, der har downloadet og installeret spillet, forstår ikke straks essensen af gameplayet. I denne artikel fortæller vi dig, hvordan du spiller russisk fiskeri korrekt.

Sådan spiller du russisk fiskeri
Sådan spiller du russisk fiskeri

Instruktioner

Trin 1

Efter installation af spillet skal du starte det og registrere. Du føres til den første fiskerbase i spillet. Din konto vil allerede have $ 50 - med disse penge skal du købe alt, hvad du har brug for til fiskeri.

Trin 2

Gå til fiskeributikken på stedet og køb en spindestang, net, krog, agn, rulle og fiskesnøre. Køb barkbagefyldning som lokkemad og tag fisketilbehør fra den billigste serie. Dette hjælper dig med at starte spillet, og senere, efter at have tjent, kan du købe dyrere udstyr.

Trin 3

Under spillet skal du også overvåge din egen spillers helbred - fra tid til anden købe mad til ham på en café eller butik.

Trin 4

Gå til den fjerde placering med en dam og saml en spindestang - sæt på en fiskesnøre, en krog, en rulle og et agn. Kast linjen tæt på kysten og forvent en bid. Når fisken bider, skal du hurtigt trække den ud og derefter gå til bunden og sælge fisken.

Trin 5

Med de modtagne midler skal du købe en anden og tredje spindestang for at fiske med tre tackler på én gang. Når du tjener penge, skal du ændre linjen, rullen og andre komponenter til bedre og dyrere.

Trin 6

Du kan også deltage i fisketurneringer, der finder sted i reservoirene om lørdagen. Du kan finde ud af turneringsplanen ved at købe en informationsavis i basen mandag.

Trin 7

Kom til dammen, før tilmeldingen starter på turneringsdagen, og deltag i den. Hvis du vinder turneringen, er du berettiget til at deltage i lystfiskeklubber samt retten til at købe nedsat tackling og agn.

Trin 8

I spillet hjælper viden om genvejstaster dig, hvilket automatisk forårsager de nødvendige handlinger - du kan se deres betydning i kontrolindstillingerne i menuen.

Anbefalede: