5 Måder At Male En T-shirt På

Indholdsfortegnelse:

5 Måder At Male En T-shirt På
5 Måder At Male En T-shirt På

Video: 5 Måder At Male En T-shirt På

Video: 5 Måder At Male En T-shirt På
Video: 5 SKØRE MÅDER at tegne på T-SHIRT - Designer mine eget merchandise! | Lakserytteren 2024, Marts
Anonim

I garderoben på enhver fashionista kan du altid finde en T-shirt, som er meget praktisk til at dyrke sport eller gå rundt i huset. Hver pige vil altid gerne skille sig ud fra resten eller give en gave til sin elskede med sine egne hænder. Her er 5 måder at male en T-shirt på.

futbolki
futbolki

Er det nødvendigt

  • - markører
  • - akrylmaling og konturer
  • - T-shirt
  • - enkel blyant
  • - stencils
  • - batikmaling

Instruktioner

Trin 1

Abstraktion. Rul trøjen i en knude, rulle eller bundt. Den, der kan lide det mere. Mæt det i batikmaling. Det kan købes i papirvarer eller specialbutikker. Når du retter T-shirten, vil smukke symmetriske mønstre være synlige over hele overfladen. T-shirten kan bindes med en ledning eller et bånd, og mønstrene bliver mere interessante.

Trin 2

En tegning lavet med konturer eller markører. Brug en kontur eller markør til at skabe et tydeligt mønster på T-shirten. Til dette er der specielle markører designet til lyse og mørke stoffer.

Akrylkonturer er små rør med maling, der kan trækkes på stoffet. Det eneste er, at konturerne viger for markører, at du skal trykke på røret jævnt, så tegningen ser pænere ud.

Stræk skjorten på en plan overflade, inden du anvender designet. Vælg en skitse og overfør tegningen til T-shirten med en simpel blyant. Nu skal du skitsere det med en kontur. Hvis du vil farve billedet, skal du bruge akrylmaling.

Trin 3

Stencil. For popkunstelskere er stencils perfekte. Skitse på pap. Tegningen kan være hvad som helst - det er helt din fantasi. Husk, at tegningen skal være i et stykke og ikke i stykker.

Anbring den resulterende stencil på T-shirten, og mal den over hele arket med maling, og fjern den derefter.

Trin 4

Efterligning af en dragt. En meget interessant tilgang til designet af en T-shirt ville være en tegnet kopi af skjorten til en film eller tegneseriehelt. For eksempel på en mørk T-shirt, mal et slips, knapper og lommer med hvid maling.

Trin 5

Mønster på hele T-shirten. En ret interessant løsning ville være en tegning, der strækker sig over hele T-shirten. Det behøver ikke at ske på den ene side. For eksempel kan du tegne en kat, dens ben er på bagsiden, og næsepartiet foran, halen kan trækkes i bunden langs kanten af T-shirten.

Anbefalede: