Hvordan Man Tegner Planeten Jorden

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner Planeten Jorden
Hvordan Man Tegner Planeten Jorden

Video: Hvordan Man Tegner Planeten Jorden

Video: Hvordan Man Tegner Planeten Jorden
Video: Verdenshistorien del 1 - en plads på jorden 2024, April
Anonim

Den blå planet, vi alle lever på, er uendelig smuk. Hun er unik i sin art, og for det elsker vi hende. Hvor smukt det er at tegne en planet ved navn Jorden på almindeligt papir, vil du snart lære.

Hvordan man tegner planeten jorden
Hvordan man tegner planeten jorden

Instruktioner

Trin 1

For at tegne en planet kaldet Jorden har du brug for nogle forsyninger. Disse er rent, snehvidt papir (tynde ark til kontorudstyr eller tykke albumark), to godt slibede enkle blyanter (med hårde og bløde ledninger), en slibemaskine til dem, et viskelæder, en lineal, en form og et kompas. Du skal også bruge akvareller eller farvede blyanter. Hvis du ikke har noget, skal du hente det fra din nærmeste kontorforsyningsafdeling.

Trin 2

Først tegner du en cirkel med den diameter, du har brug for, ved hjælp af et kompas. Denne cirkel bliver blank for den fremtidige tegning af planeten Jorden.

Trin 3

Derefter tegner du en cirkel ved hjælp af en lineal og deler den med to skæringslinjer i fire lige sektorer. Skæringspunktet for disse linjer er nøjagtigt i midten af cirklen (falder sammen med det punkt, hvor kompassbenet gennemborer papiret). Og selve linjerne ligner et plustegn. I fremtiden vil en sådan markering hjælpe dig med at tegne detaljerne på den "blå" planet, og det bliver lettere for dig at navigere.

Trin 4

Med tynde, næsten usynlige linjer skitserer du en foreløbig blyantskitse, der skematisk viser Nord- og Sydamerika.

Trin 5

Hvis du ønsker at få et mere præcist billede af kontinenterne, skal du søge på Internettet og udskrive et billede af en udvidet klode.

Trin 6

Derefter er det bare at tegne eller oversætte konturerne på kontinenterne og øerne til din tegning.

Trin 7

Efter at planeten Jorden har fået sit generelle omrids, skal du slette alle hjælpelinjer og mislykkede forsøg (forkert tegnede kontinenter).

Trin 8

Nu skitsere alle de nødvendige konturer med en tyk fed linje og fortsæt med at farve billedet. Brug hovedsageligt hvide, blå, blå, grønne, gule og brune.

Trin 9

Du kan male den resterende plads på det hvide ark med mørkeblå maling og tilføje små hvide prikker - stjerner. Dette får billedet til at se mere komplet ud.

Anbefalede: