Sådan Laver Du Et Panel Af Kunstige Blomster Med Dine Egne Hænder

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Et Panel Af Kunstige Blomster Med Dine Egne Hænder
Sådan Laver Du Et Panel Af Kunstige Blomster Med Dine Egne Hænder
Anonim

Et panel lavet af kunstige blomster er en god mulighed for at dekorere vægge. Sammenlignet med tørrede blomster og friske blomster er deres levetid ret lang, og det er let at arbejde med dem. Moderne teknologier gør det muligt at fremstille kunstige blomster af meget god kvalitet. Ved at skabe en kunstnerisk baggrund for et panel af kunstige blomster vil du gøre dine værker usædvanligt smukke og harmoniske.

Panel lavet af kunstige blomster
Panel lavet af kunstige blomster

Er det nødvendigt

  • - kunstige blomster
  • - tøjet
  • - akvarel papir
  • - forskellige malinger
  • - lim
  • - glas
  • - børster

Instruktioner

Trin 1

Den vigtigste ting ved oprettelse af et panel af kunstige blomster er baggrunden for den fremtidige sammensætning. Det kan laves monokromatisk ved hjælp af pap, papir, stof som base. Eller du kan arbejde og skabe en kunstnerisk baggrund. Det er mere interessant og originalt i sammenligning med en simpel baggrund. Og panelet med kunstige blomster på ligner et kunstnerisk billede.

Trin 2

Oprettelsen af en kunstnerisk baggrund opnås på en række måder. Batik er en af de mest effektive teknikker. Stoffet strækkes over en båre og fugtes med en sprayflaske. Malingen påføres med en børste på stoffet i tilfældig rækkefølge. Spredt ud skaber de ekstraordinære lunefulde mønstre. En yderligere dekorativ effekt kan opnås ved hjælp af salt. Ved at drysse lidt salt skaber du nye mønstre på stoffet.

Trin 3

Mønstereffekten kan opnås ved hjælp af akvarel papir og akvarel maling. Fugt papiret, påfør med en pensel. Ved at dreje papiret i forskellige vinkler opnår du fri strøm af papiret. Hvilket også er meget interessant for baggrunden af et panel lavet af kunstige blomster.

Trin 4

Decalcomania-teknikken giver dig mulighed for at skabe en baggrund gennem et glasindtryk. Gouache i forskellige farver påføres glas. Papiret fugtes og påføres glasset. Tryk det ned og fjern det skarpt fra glasset. Baggrunden for panelet lavet af kunstige blomster er klar.

Trin 5

Inden du laver en baggrund til et panel af kunstige blomster, skal du bestemme farveskemaet for den fremtidige sammensætning. Vælg blomster til paneler i forskellige størrelser: store, små, grønne, dekorative elementer. Lim først grønt på panelet, derefter store blomster, små blomster og indretning.

Anbefalede: