Yuri Aksyutas Kone: Foto

Indholdsfortegnelse:

Yuri Aksyutas Kone: Foto
Yuri Aksyutas Kone: Foto

Video: Yuri Aksyutas Kone: Foto

Video: Yuri Aksyutas Kone: Foto
Video: Дочери Юрия и Татьяны Аксюты уже 36 лет | Она давно не живет в России, как сложилась ее судьба 2024, Kan
Anonim

I mange år var Yuri Aksyutas kone Tatyana Aksyuta, kendt for filmen "Du har aldrig drømt om". Men for ikke så længe siden forlod han familien, selvom parret ikke officielt blev skilt.

Yuri Aksyutas kone
Yuri Aksyutas kone

Det berømte menneskers personlige liv er af interesse for mange. Yuri Aksyuta er hovedproducent af underholdning og musikudsendelse på Channel One. Selvom Tatyana Aksyuta stadig betragtes som sin officielle kone, er alt ikke så simpelt.

Kort biografi om metrostationen "Channel One"

Billede
Billede

Yuri Viktorovich Aksyuta blev født i Tallinn i 1959. Han blev født den 27. april. Yuri Viktorovich er tv-producent, instruktør, musikchef.

Bag denne meter fjernsyn er den fungerende afdeling for GITIS, som han dimitterede i 1980. Aksyutas karriere begyndte i 1982 med arbejde på All-Union Radio. Her arbejdede han som instruktør og annoncør indtil 1990. Derefter besluttede Yuri Viktorovich at skifte til Europe Plus radiostation, hvor han først arbejdede som DJ. Efter 2 år blev Aksyuta programdirektør, og i 2001 blev han ansat som den generelle producent af denne radiostation.

De næste par år viet Yuri Viktorovich til lignende arbejde, men allerede hos Hit FM. Siden 2003 begyndte Aksyuta at arbejde på Channel One som direktør for musikudsendelse. Flere gange var han kommentator i Eurovision (fra russisk side).

Yuri Aksyuta hjalp med at lancere mange kendte musikalske projekter, herunder:

  • "Star Factory";
  • "Golden Gramophone Award";
  • "To stjerner";
  • "Stemme";
  • "Republikkens ejendom";
  • "Stemme. Børn ";
  • "Præcis det samme".

Producenten af Channel One har en medalje, han blev tildelt en pris fra regeringen i Den Russiske Føderation, et æresdiplom fra præsidenten for Den Russiske Føderation.

Yuri Aksyutas personlige liv

Producentens første kone var Tatyana Golubyatnikova. Unge mennesker mødtes, mens de studerede på GITIS. Skæbnen besluttede, at Yuri og Tatiana bemærkede hinanden, mens de kom ind på dette institut. Da unge mennesker var i deres andet år, blev de gift. Brylluppet fandt sted i 1978.

I et stykke tid havde de nygifte ikke børn. I 1984 blev den ønskede pige født. Hun fik navnet Polina. Parret elskede deres barn meget, tog sig af hendes helbred. Tatyana Aksyuta tog sin datter til havet hver sommer. Polina fik en god uddannelse. Hun dimitterede fra en fransk specialskole i Rusland, hvorefter hendes forældre hjalp sin datter med at komme ind i Sorbonne. Men pigen studerede der kun i 2, 5 år og vendte hjem. I Rusland fortsatte hun sin uddannelse - hun gik ind i det litterære institut.

Og Yuri Aksyuta og Tatyana Aksyuta fejrede et sølvbryllup. Deres venner var overraskede over, at parret boede sammen i så lang tid. Når alt kommer til alt, er det kun få mennesker i kunsten, der kan prale af dette. Men efter så mange års ægteskab brød parret op, selvom Tatiana og Yuri stadig officielt betragtes som mand og kone.

Tatiana Golubyatnikova

Billede
Billede

Dette er kvindens pigenavn. Efter ægteskabet blev hun Tatiana Aksyuta. Det er under dette navn, at publikum husker hende i filmen "Du har aldrig drømt om det." Derefter spillede pigen en af hovedrollerne, spillet sammen med Nikita Mikhailovsky.

Yuri Aksyutas kone blev født i Moskva i 1957. Pigen blev født den 12. marts. Hun kunne lide biograf siden barndommen. Som skuespilleren indrømmede, så filmerne hende noget magisk.

Efter at have forladt skolen realiserede pigen sin drøm - hun gik ind i GITIS. I løbet af sine studier spillede Tatiana i studentteatret, medvirkede i filmen "Før eksamen".

I 1979 dimitterede Tatyana Vladimirovna fra instituttet, og et år senere blev hun godkendt til rollen som Katya i filmen Du drømte aldrig om. Efter udgivelsen af denne melodrama på skærmene blev skuespilleren populær. Magasinet "Soviet Screen", baseret på læsernes mening, anerkendte denne film som årets bedste billede. "Du drømte aldrig om" blev vist ikke kun i Sovjetunionen, men også i en række andre lande. Blandt dem: Jugoslavien, Ungarn, Polen, USA.

I 1981 spillede Tatyana Vladimirovna Aksyuta i filmen Tropinins and Soul. Så var der yderligere to job. Disse er "En fortælling om vandringer" og "Der på ukendte stier." Parallelt arbejdede skuespilleren i teatret.

Men efterhånden begyndte den tidligere herlighed at falme. Når alt kommer til alt inviterede instruktørerne Tatyana til rollerne som piger og piger, og den modne skuespillerinde passede ikke ind i den rolle, der var tildelt hende. Men i teatret fortsatte kvinden med at glæde publikum med sine værker.

Nu er Tatyana Vladimirovna Aksyuta engageret i pædagogisk aktivitet - hun lærer børns skuespil i House of Creativity i Sokolniki Park.

Tatyana Vladimirovna og Yuri Viktorovich boede sammen i lang tid. Men nu forlod han familien. De siger, at hans nye lidenskab er Svetlana Karaerova, der arbejder på Channel One.

Ifølge Tatyana Vladimirovna selv går denne dame overalt med Yuri arm i arm og introducerer sig selv som sin kone, selvom hun beder journalister om ikke at annoncere for dette i pressen. Tatiana bekræfter, at Svetlana er hans kone. Men da Yuri Aksyutas første ægteskab ikke blev annulleret officielt, viser det sig, at han er en bigamist?

Måske er Svetlana Karaerova producentens almindelige hustru, og den officielle er Tatyana Aksyuta? Det er fortsat at følge udviklingen af begivenheder, der ligner en standard melodramatisk serie, men påvirker virkelige menneskelige følelser. Og jeg vil gerne have, at afslutningen er positiv for alle deltagere i denne kærlighedstrekant.

Anbefalede: