Maxim Shchegolev: Biografi, Privatliv

Indholdsfortegnelse:

Maxim Shchegolev: Biografi, Privatliv
Maxim Shchegolev: Biografi, Privatliv

Video: Maxim Shchegolev: Biografi, Privatliv

Video: Maxim Shchegolev: Biografi, Privatliv
Video: Максим Щеголев - биография, личная жизнь, жена, дети. Актер сериала Пуля 2024, April
Anonim

Maxim Shchegolevs biografi og personlige liv er interessant for mange fans af hans teater- og skuespilaktiviteter. Fremragende roller, imponerende filmografi tiltrækker flere og flere fans til klubben af beundrere af Maxims talent.

Maxim Shchegolev: biografi, privatliv
Maxim Shchegolev: biografi, privatliv

Maxim Shchegolev er indfødt i Voronezh-regionen. I barndommen og ungdommen tænkte han ikke på sig selv i biografen eller på scenen i teatret, men liv og tilfældighed besluttede anderledes. Og nu er Maxim en af de mest efterspurgte russiske skuespillere i sin "service" -liste med mere end 60 roller i film og serier, som konstant vokser, flere ledende roller i teaterforestillinger og repriser.

Biografi af Maxim Shchegolev

Maxim blev født i Voronezh i 1982 i familien til en læge og en militærmand. Fra sine tidlige skoleår prøvede drengen i modelbranchen og dans, efter 14 dansede han endda i klubber og deltog i fotoshoot til modeblade. Efter skole trådte Maxim Shchegolev ind i sit hjemland Voronezh Academy of Arts, og allerede i sit første år blev han inviteret til GITIS til mock-eksamen af skuespilleren og instruktøren Sergei Prokhanov.

Det skæbnesvangre møde og den vellykkede eksamen, som Maxim slet ikke forberedte sig på, blev et vendepunkt i hans liv og bestemte hans efterfølgende karriere:

  • 2001 - en invitation til truppen fra "Månens teater",
  • 2002 - tiltræder "School of Dramatic Art",
  • 2003 - slutningen af GITIS, begyndelsen på aktiv optagelse i film og tv-shows.

Det er interessant, at Maxim Shchegolev ikke begrænser sine aktiviteter til rammerne for biograf og teater. Han deltager aktivt i projekter i forskellige retninger, samarbejder med både russiske og udenlandske direktører og er aktivt involveret i sociale aktiviteter.

Maxim Shchegolevs personlige liv

Skuespillerens personlige liv er lige så turbulent som skuespillerens. Han er krediteret med mange romaner, men han selv bekræfter og er kun klar til at diskutere med journalister kun fire:

  • med Tatyana Solntseva,
  • med Alla Kazakova,
  • med Yulia Zimina,
  • med Teona Dolnikova.

Med skuespillerinden Tanya Solntseva "skete" Maxim i løbet af sine studietider, og som et resultat blev hans ældste søn Ilya født. Skuespillerens første officielle ægteskab var med Alla Kazakova, og det varede heller ikke længe, men to børn blev født - Masha og Ekaterina Shchegolev.

Ægteskabet med Alla brød op på grund af Yulia Zimina, med hvem Maxim medvirkede i lang tid i tv-serien "Carmelita". Men denne roman varede ikke længe, og ifølge Maxim selv havde han ingen udsigter til en langsigtet fortsættelse.

I begyndelsen af 2017 blev Shchegolev far for fjerde gang - Teona Dolnikova fødte sin søn Luka. Parret kan ikke lide at diskutere deres forhold, deltager sjældent i sociale begivenheder og fester og er så lukket som muligt fra medierne. Venner af Max og Theona siger, at denne særlige romantik bliver den længste og mest lovende i Maxims liv, og hans holdning til sin partner er grundlæggende forskellig fra de tidligere.

Track record af Maxim Shchegolev - film, tv-serier og roller

Maxims aktive skuespilkarriere begyndte på teatretscenen - siden 2001 spillede han hovedroller i forestillinger af "Månens teater" under ledelse af Sergei Prokhanov, kendt for offentligheden for film som "Usatii Nyan", "Genius". Derefter var der et aktivt arbejde i teatret "School of Dramatic Art" og "Theatre Company" Evgeny Gorchakov.

Shchegolevs karriere inden for biograf begyndte med deltagelse i optagelserne af "The Moscow Saga" og "Kulagin and Partners" i episodiske roller. Det var begyndelsen af 2004, og i 2015 så betydningsfulde og skæbnesvangre værker som

  • "Carmelita"
  • "My Fair Nanny"
  • "Bomber"
  • Karpov og mange andre.

Skuespillerens imponerende track record kan også omfatte en vellykket deltagelse i showet "Dancing with the Stars", hvor han vandt priser to gange - den første i et par med Kristina Asmalovskaya og den anden i et par med Ksenia Sobchak.

En aktiv livsstilling, der stræber efter overlegenhed og en hel del held, er blot nogle få faktorer, der kan føre til Olympus of Glory, som Maxim Shchegolev. At dømme efter, hvor aktivt skuespilleren filmer nu, vil han slet ikke give efter for sine yngre kolleger. Desuden prøver han sig på at instruere og iscenesætte teaterforestillinger baseret på klassiske værker i "Månens Teater".

Anbefalede: