Sådan Lærer Du Tricks

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Tricks
Sådan Lærer Du Tricks

Video: Sådan Lærer Du Tricks

Video: Sådan Lærer Du Tricks
Video: Sådan lærer du et par tricks 2024, Kan
Anonim

En BMX-cykel er ikke kun et transportmiddel, men også et middel til at vise mange indviklede stunts. For at lære tricks på en sådan cykel er det nok at mestre et par grundlæggende og som regel ikke vanskelige. Så går tingene meget hurtigere. Et sådant trick er Tailwhip.

Dette trick er ikke svært, men ganske spektakulært
Dette trick er ikke svært, men ganske spektakulært

Instruktioner

Trin 1

Dette trick indebærer at dreje cykelrammen rundt om styret. Dette trick er simpelt, hvis du forstår nøjagtigt, hvordan rammen skal vrides. Vær opmærksom på de forreste bremser, eller rettere, til deres tilstedeværelse. Uden forbremser vil det være svært at forblive på det ene hjul.

Trin 2

Så kør de forreste pinde uden at gå for hurtigt. Ellers kan du flyve over rattet, når du bremser. Skub dit forben til venstre for rammen og hold det over rattet. Tricket udføres ved hjælp af bremserne, men det anbefales at hjælpe med foden.

Trin 3

Tryk nu din fod fast mod forhjulet på cyklen bag gaffelen og træk forbremsen på samme tid. Du skal gøre alt dette hurtigt nok til at få cyklen på forhjulet. På samme tid skal du skubbe cykelrammen mod uret med din venstre fod på den bageste pind. Dette skal gøres på en sådan måde, at skubbet af rammen udføres senere end det øjeblik, cyklen stopper. Med andre ord: baghjulet skal løfte sig fra jorden. Dette er det vigtigste punkt i Tailwhip. Det bliver lettere længere.

Trin 4

Dernæst kommer rotation. Når rammen begynder at bevæge sig mod uret rundt om rattet, skal du koncentrere dig om nogle punkter. Den første er at holde din krop direkte over styrmanden og overføre al din vægt til benet, der står på rattet. Rattet skal holdes vinkelret på jorden, ellers rammer baghjulet jorden uden at fuldføre en hel drejning. For det andet er der et lille trick, der gør det nemmere at udføre et antal tricks: styr rammens rotation ved at dreje rattet og foretage bevægelser med det i en cirkel, som om det følger selve rammen.

Trin 5

Og det sidste trin. Når rammen er passeret halvvejs (180o), skal du flytte det venstre ben, som du kastede rammen tættere på styret på. Derefter kan du fange rammen med din fod i slutningen af dens rotation. Sæt dine fødder på pedalerne, kør væk. Det er alt sammen.

Anbefalede: