Hvordan Man Laver Et Gnomekostume

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Gnomekostume
Hvordan Man Laver Et Gnomekostume

Video: Hvordan Man Laver Et Gnomekostume

Video: Hvordan Man Laver Et Gnomekostume
Video: Scary teacher 3D in real life! Pranks over the teacher! 2024, Kan
Anonim

Kabouter er muntre og velstående mennesker. Derfor, hvis du beslutter at vedtage billedet af en af disse heldige, kan du ikke gemme. Især fantasi.

Hvordan man laver et gnomekostume
Hvordan man laver et gnomekostume

Instruktioner

Trin 1

Gnomedragten består af flere elementer: skjorter, veste, bukser, kasket og golf.

Enhver skjorte gør det, det er ønskeligt, at det er almindeligt og med brede ærmer. Vi bælter det med en tynd snor i taljeniveauet. Dette tilføjer volumen til tøjet.

Trin 2

Vi har en vest på over trøjen. Bedre lys, som rød, gul eller blå. Hvis du ikke har en i din garderobe endnu, så er det let at sy en vest selv ved at downloade mønstre på Internettet eller kigge i et magasin.

Trin 3

Næste er røde bukser. De skal være over knæet. For at gøre dette kan du købe færdige ridebukser eller klippe eller blot sætte gamle bukser i. På siden langs sømlinjen kan du sy klokker eller buer - så bliver kabine mere elegant. Vi tager på strømpebukser, knæhøjder eller leggings med en bred vandret stribe under ridebukserne.

Trin 4

Alt fodtøj vil gøre.

Dernæst er et af de vigtigste elementer hætten. Du kan bruge en julemandshat med stivelse. Hætten er også let at fremstille af pap, hvilket giver arket form som en kegle. Vi dekorerer hovedbeklædningen med en bue med en klokke eller klokke, så alle ved om dværgens tilgang. Gnomebilledet er klar!

Trin 5

Men tror du ikke, at der mangler noget? Faktisk, hvad en dværg uden skæg! Dette vigtige element kan købes, lånes fra julemanden eller igen laves på egen hånd. Vigtigst er det, at du ikke sparer bomuldsuld! Jo længere skæg, jo rigere er din kabine. Og til sidst giver vi kabine en lille rød taske på en lang pind og en papirlommelygte - kostume er klar!

Anbefalede: