Rubiks Terningshemmelighed: Hvordan Man Samler Et Stykke

Indholdsfortegnelse:

Rubiks Terningshemmelighed: Hvordan Man Samler Et Stykke
Rubiks Terningshemmelighed: Hvordan Man Samler Et Stykke

Video: Rubiks Terningshemmelighed: Hvordan Man Samler Et Stykke

Video: Rubiks Terningshemmelighed: Hvordan Man Samler Et Stykke
Video: Как носили ордена ветераны? Почему обрезан винт? 2024, Kan
Anonim

Rubiks terning betragtes som det mest populære puslespil i verden, der perfekt træner rumlig tænkning og visuel hukommelse. Det er næsten umuligt at sammensætte dette puslespil ved første forsøg, og ved at kende en bestemt algoritme kan det gøres om få minutter.

Rubiks terningshemmelighed: hvordan man samler et stykke
Rubiks terningshemmelighed: hvordan man samler et stykke

Er det nødvendigt

Rubiks terning

Instruktioner

Trin 1

Vælg hvilken farve byggeprocessen starter med. Lad os sige, at du valgte orange - denne farve vil være den nederste kant af terningen under samleprocessen. Nu skal du samle et orange kryds på fem firkanter i nederste kant. På de fire sideflader skal du få to firkanter af samme farve i kontakt med korsets stråler. I slutningen af det første trin skal du have et orange kryds i nederste kant, og på sidekanterne er der to identiske firkanter: den centrale og den ene under den. Vær opmærksom på, at ansigternes midterkanter er stationære og derfor kan tjene som vartegn under samlingen, hvilket indikerer farven på den ene eller den anden side.

Trin 2

Saml "T" -formerne på siderne af puslespillet. I slutningen af anden fase af løsningen af Rubiks terning skal du stadig have et orange kryds i nederste kant, og på siderne skal bogstaverne "T" vendes på hovedet. Bemærk, at “benene” på “T” er korte og kun består af en central firkant. Det er vigtigt at vide, at firkanterne i hjørnerne af puslespillet, som er tre farvesegmenter, ikke kan bevæge sig inden for kanterne.

Trin 3

Saml det vandrette centrum af sidefladerne, dvs. i stedet for de omvendte "T" -bogstaver, skal du få rektangler ved siden af den nederste kant. I slutningen af dette trin skulle du have samlet et orange kryds i bunden og to tredjedele af hver af siderne på Rubiks terning (nederste og midterste række).

Trin 4

Arbejd med at samle korset på oversiden af puslespillet. I slutningen af dette trin skal du have krydsformede figurer med fem farvede firkanter på de øverste og nederste kanter, og på siderne af Rubiks terning skal du holde de nederste og midterste rækker samlet.

Trin 5

Omarranger sidefterkanterne i bunden og øverste kant. De øverste rækker på siderne samles alene. Det er alt!

Anbefalede: