Hvordan Man Laver Stylter

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Stylter
Hvordan Man Laver Stylter

Video: Hvordan Man Laver Stylter

Video: Hvordan Man Laver Stylter
Video: hvordan man laver krøller med en styler 2024, Kan
Anonim

For flere år siden var stylter et yndet tidsfordriv for børn i alle aldre - næsten ethvert barn vidste, hvordan man skulle gå på stylter, hvilket kan laves på et par timer i et hjemmeværksted. I dag er stylternes popularitet gradvist faldende, men du kan bringe det tilbage ved at lave stylter til dig selv eller dine børn og lære at gå på dem.

Hvordan man laver stylter
Hvordan man laver stylter

Er det nødvendigt

  • - 2 bjælker,
  • - 2 brædder,
  • - bolte, møtrikker, skiver.

Instruktioner

Trin 1

Forbered materialer til stylter - du har brug for to bjælker på 50x50 mm i tværsnit og ca. 2 meter lange, lavet af stærkt træ uden knuder og revner samt to små plader, der er 60 cm lange og 50x100 mm i tværsnit. Du skal bruge fire bolte, møtrikker og skiver for at skrue fastgørelseselementerne på.

Trin 2

Behandl bjælkerne og forbered dem til arbejde - sand og dæk med enhver træimprægnering. Tag et bord på 60 cm langt, og efter at have tidligere tegnet en linje på det i en vinkel på 45 grader, så det langs denne linje i to lige store dele.

Trin 3

Sand snitene med sandpapir. Marker derefter et punkt 30 cm over jorden på hver af de to meter blokke - dette punkt vil være det sted, hvor fodstøtterne er fastgjort. Hvis du aldrig har gået på stylter, vil en højde på 30 cm være nok til at lære at gå.

Trin 4

Bor to huller i hver stang, og skru derefter bærestangen med to bolte til hver stang. Den lange side af stangen skal hvile mod hovedstangen, og den skrå side skal være udenfor og nedad.

Trin 5

På hver side skal du sætte brede og stærke metalskiver på bolten, og for at justere fastgørelsen skal du bruge låsemøtrikkerne, som let kan skrues ud og strammes med dine egne hænder uden brug af en skruenøgle.

Trin 6

Skru understøtningerne på begge bjælker i samme højde, og prøv derefter at stå på stylter og tage et par skridt. Når du lærer at gå i lave højder, kan du bore nye huller i stængerne og hæve understøtningerne højere.

Anbefalede: