Hvordan Man Stiller Sig

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Stiller Sig
Hvordan Man Stiller Sig

Video: Hvordan Man Stiller Sig

Video: Hvordan Man Stiller Sig
Video: Hvordan stiller man sig ordenligt op til et golfslag? 2024, April
Anonim

Små underlag til alle slags objekter kan dekorere dit interiør med deres tilstedeværelse. Du kan gøre så behageligt for øjet og hjertet små ting fra skrotmaterialer. Her er nogle måder at lave en smuk gør-det-selv stand.

Smukt, er det ikke? Og det kan du også
Smukt, er det ikke? Og det kan du også

Instruktioner

Trin 1

En skål til småkager, frugt og andre søde genstande kan laves med ispinde. Det er ikke nødvendigt at spise is i kg, da pinde kan købes eller tages i næsten ethvert supermarked. PVA-lim er også let at få.

Trin 2

Vi spredte os fra pinde limet sammen, en almindelig sekskant. Vi sætter vores sekskant på et par flere lag med pinde. Og nu er vi nødt til at lime 6-7 flere lag og flytte pindene med hvert lag til midten. Og med den sidste handling limer vi pindene med en kontinuerlig række til bunden af strukturen og derved danner bunden. Frugtboden er klar. Det eneste, der er tilbage, er at fjerne overskydende lim, vente på, at limen tørrer og lakere stativet eller lade det være, som det er.

Trin 3

Lad os nu lave en varm stand. For at gøre dette har vi brug for et træ (bambus er mulig), et par perler og en tråd eller fiskesnøre. Vi tager en boremaskine, et stiksav og en boremaskine med en diameter på ca. 1,5 cm fra værktøjet og fortsætter.

Trin 4

Vi skærer et bræt med dimensionerne 18x13x1 cm i flere rektangulære emner, borer i kanten af hvert hul, så når emnerne er forbundet, danner de en jævn figur hos os og danser ikke op og ned. Vi behandler emnerne med fint sandpapir.

Trin 5

Tag nu perler med en diameter på 4-5 mm. Vi passerer en fiskesnøre eller silketråd gennem hullerne i plankerne og snor langs perlen i enderne af fiskelinjen. Derefter binder vi enden af fiskelinjen i en knude, og vores søde hotstand kan betragtes som klar. Det er ikke nødvendigt at dække en sådan stativ, da lak og maling fra varme retter kan smelte.

Trin 6

For at forhindre kuglepenne og blyanter i at ligge rundt i forskellige hjørner kan du lave en simpel stativ til dem af en almindelig plastflaske. Du kan også tage en glasflaske, men så har vi brug for en glasskærer. Vi skærer flasken parallelt med bunden og omtrent i midten, grænser kanterne op med elektrisk tape eller gummi, og stativet er klar. Du behøver ikke opfinde noget andet, for dine tegningartikler vil nu altid være på plads.

Anbefalede: