Sådan Gætter Du Gåder

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gætter Du Gåder
Sådan Gætter Du Gåder

Video: Sådan Gætter Du Gåder

Video: Sådan Gætter Du Gåder
Video: 10 SIMPLE Gåder Som 98,7% Ikke Kan Løse! 2024, September
Anonim

En rebus er en særlig gåde, hvor det ønskede ord er vedlagt i billeder, der indeholder forskellige bogstaver og tal. På billederne kan du også finde andre tegn, der hjælper dig med at læse ordet korrekt. Puslespil er en sjov aktivitet, der hjælper dig med at varme op, før du udfordrer arbejdet. For at løse gåden skal du huske et par enkle regler.

Sådan gætter du gåder
Sådan gætter du gåder

Instruktioner

Trin 1

Navnene på de objekter, der er vist i figuren, læses kun i nominativt tilfælde.

Trin 2

Nogle gange kan en tegning have flere navne (for eksempel pote eller ben). Og også et element kan have både et specifikt og et generelt navn. For eksempel er en blomst et generelt navn, og en bestemt er en tulipan eller en rose. Derfor, hvis du kan gætte det objekt, der er afbildet korrekt, skal du overveje, at den sværeste del er bagved. Den enkleste og mest populære metode til løsning af gåder er at dechiffrere tegningerne i dele. Det vil sige, at du først skal skrive alle navnene på objekterne i rækkefølge og derefter tilføje teksten ud af dem.

Trin 3

Hvis billedet er på hovedet, skal ordet, der er afbildet på det, læses fra højre til venstre, for eksempel kage - trav.

Trin 4

Et eller flere omvendte kommaer kan tegnes til højre eller venstre for emnet - det betyder, at du skal fjerne et eller flere bogstaver i henholdsvis begyndelsen eller slutningen af et ord.

Trin 5

I tilfælde af at der er tal over billedet, skal bogstaverne i ordet læses i en bestemt rækkefølge - nøjagtigt i den, hvor tallene er.

Trin 6

Gennemtrængelige bogstaver kan skrives over figuren, og derfor skal de udelukkes fra objektets navn og fra teksten.

Trin 7

Hvis der er et tegn "O = I" over billedet, betyder det, at det venstre bogstav i ordet erstattes af det højre.

Trin 8

Du kan også støde på brøker i gåder. Normalt står fraktionens tegn for præpositionen "Under". Eksempelvis kan udtrykket "til / a" læses således: "APODK" eller "PODKA".

Trin 9

Brug af en pil trukket fra et bogstav til det næste tjener til at indikere den korrekte erstatning af bogstaver (for eksempel A-P).

Trin 10

Gennemtrængte bogstavnumre betyder, at bogstaver, der svarer til det angivne serienummer, skal overstreges fra objektets navn.

Trin 11

Et brev sammensat af andre bogstaver dechifreres ved hjælp af præpositionen "FROM". For eksempel, hvis bogstaverne "B" repræsenterer et stort bogstav "A", oversættes dette som følger: "FRA B A".

Trin 12

Hvis der i rebus findes et bogstav efter det andet, skal du, når du afkoder teksten, bruge præpositionerne "FOR" eller "FØR".

Anbefalede: