Sådan Betjenes En Gyroscooter

Sådan Betjenes En Gyroscooter
Sådan Betjenes En Gyroscooter
Anonim

Princippet om køretøjets bevægelse er enkelt og klart selv for et barn! Hvordan håndteres en gyroscooter!?

Hoverboard
Hoverboard

En gyroscooter er et manøvredygtigt, mobilt og miljøvenligt køretøj. At køre på det kræver ikke kørekort, du kan køre på gang- og cykelstier. Denne transport er en frelse, hvis der dannes trafikpropper og overbelastning på vejene.

  1. Den første ting, du skal gøre, når du lærer at betjene en gyroscooter, er at tage sig af beskyttelsen. En hjelm og albue- og knæbeskyttere er de bedste venner til fald, og de er ikke udelukket.
  2. Princippet om køretøjsbevægelse er enkelt og forståeligt selv for et barn. Det vigtigste er at opretholde balance, mens vi er på platformen. Vi står med to fødder på gyroboardet, når vi først kører, bruger hjælp fra en ven eller finder en stabil støtte. Det er lettere at opretholde balance, hvis dine knæ er let bøjede, og når du bevæger dig, skal du rulle fra tæer til hæl og ryg - dette letter din læring. For at sætte enheden i bevægelse skal du bevæge kroppen fremad, men ikke bøje for meget. Bremsning og deceleration udføres ved at læne sig tilbage.
  3. Drejninger udføres efter det samme princip til højre - vi overfører kropsvægten til det højre ben, henholdsvis til venstre - til venstre.
  4. Skynd dig ikke med at samle høj hastighed med det samme, væn dig til kontrollerne først. Hoverboardet er meget følsomt.
  5. Hænderne i styringen af denne transport betyder ikke noget og deltager ikke i den. Først vil det være usædvanligt, tag en let genstand i dine hænder eller en rygsæk, og om et par dage bliver du vant til det.

Kør med glæde og fald mindre!

Anbefalede: