Hvordan Man Laver En Kugle Af En Slange

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Kugle Af En Slange
Hvordan Man Laver En Kugle Af En Slange

Video: Hvordan Man Laver En Kugle Af En Slange

Video: Hvordan Man Laver En Kugle Af En Slange
Video: Hvorfor gav jeg Cat Noir-ringen !? Vi er i fare! Emilie sæson 3 serie 3! 2024, Kan
Anonim

Rubiks Snake er et af de underholdende gåder. Du kan samle forskellige former fra det. At lave en kugle ud af en slange er måske ikke så let, som det kan se ud ved første øjekast. Nogle kan have problemer. Et antal tip hjælper dig med at løse dette problem.

Slangebold
Slangebold

Er det nødvendigt

Rubiks slange

Instruktioner

Trin 1

For at lave en kugle af en slange skal du folde den i en lige linje. Saml kun fra den ene side. Tag slangen, så den ydre trekant af puslespillet er i din venstre hånd. Drej resten af slangen rundt om dette stykke med din højre hånd. Drej hvert stykke kun en gang 90 grader. Gå videre til den næste del af slangen efter hver fold. Saml i rækkefølge uden manglende trekanter. På samme tid skal du altid dreje halen, den del i forhold til hvilken du vrider, forbliver stationær.

Trin 2

Start med at samle bolden fra slangen, handlingsplanen er som følger: Drej delen til venstre, den næste til venstre, drej den tredje del til højre, fjerde til venstre, femte til højre, sjette igen til højre, syvende til venstre, ottende til højre, niende til venstre, tiende til venstre igen, ellevte til højre, den tolvte til venstre, den trettende til højre, den fjortende til samme højre, den femtende til venstre, den sekstende til højre, den syttende til venstre, den attende til venstre igen, den nittende til højre, den tyvende til venstre, den enogtyvende til højre, den tyvende til den anden højre og den sidste del til venstre.

Trin 3

Slangekuglen er samlet. Hvis det ikke lykkedes, skal du dobbelttjekke, hvad du vendte puslespilene. Du er nødt til at vride startende fra den næste del hver gang.

Der er en bestemt sekvens her, hvis du husker det, så bliver det lettere at samle. Vender i samme retning gentages hvert 2. trin. Samtidig skifter de hinanden, hvis du starter med venstre, så er de næste rigtige.

Anbefalede: