Hvad Er En Spinner Til?

Hvad Er En Spinner Til?
Hvad Er En Spinner Til?

Video: Hvad Er En Spinner Til?

Video: Hvad Er En Spinner Til?
Video: Hvad man kan bruge en fidget spinner til-episode 1 2024, Kan
Anonim

Fidget spinners er blevet meget populære på det seneste. De syntes som om ud af ingenting og sælges allerede overalt, og børn og endda voksne bærer dem med sig overalt og vrider dem i deres hænder. De, der endnu ikke har taget denne modetrend, undrer sig sandsynligvis over, hvad det er, og hvad en spinner er til.

Hvad er en spinner til?
Hvad er en spinner til?

Ordet spin fra engelsk oversættes som at dreje, og henholdsvis spinner kan bogstaveligt talt oversættes som "spinner", men i betydningen er noget som "top" eller "whirligig" mere passende. Dette er virkelig en slags top, kun det drejer ikke på gulvet eller på bordet, men i hånden. I sin kerne er en spinner en, to eller flere lejer (oftest tre) i en ramme, der roterer rundt om et center, der holdes af dine fingre.

Fidget spindelfabrikanter og sælgere forsøger at præsentere dem som nyttige legetøj, der lindrer stress og udvikler finmotorik. Sandsynligvis er dette delvis sandt, en person har undertiden et behov for at vride noget i hånden. Men stort set er det bare et legetøj, og det giver ingen praktisk fordel. Bare en trend af mode, der har fanget massemarkedet i et stykke tid.

En af grundene til spinners høje popularitet er deres lave pris, som giver skolebørn mulighed for at købe dem for lommepenge. Der er dog modeller og dyrere - lysende. keramik, titanium. Du kan endda selv lave en spinner - Internettet er fuld af videoer og artikler om dette emne. Derudover er netværket fyldt med materialer til, hvordan man drejer spinderen korrekt, selvom det ser ud til, at dette ikke er svært at finde ud af uden instruktioner.

Anbefalede: