Par Kompatibilitets- Og Konfliktaspekter Af Synastrien

Indholdsfortegnelse:

Par Kompatibilitets- Og Konfliktaspekter Af Synastrien
Par Kompatibilitets- Og Konfliktaspekter Af Synastrien

Video: Par Kompatibilitets- Og Konfliktaspekter Af Synastrien

Video: Par Kompatibilitets- Og Konfliktaspekter Af Synastrien
Video: compatibilitatea zodii cu Rac 2024, April
Anonim

Succesen og fiaskoen ved interaktion i et par afhænger af astrologisk kompatibilitet (synastry). Dette gælder både personlige forhold og forretning. Der er en række synastriske aspekter, der skaber konflikt og misforståelse i et par. For at se dem skal du oprette et synastrisk diagram over parrets medlemmer eller søge hjælp fra en astrolog. Så de modstridende synastriske aspekter.

Par kompatibilitets- og konfliktaspekter af synastrien
Par kompatibilitets- og konfliktaspekter af synastrien

Instruktioner

Trin 1

Følelser påvirkes af de spændte aspekter ved Mars (Pluto) og Månen. Månen i fødselshoroskopet er ansvarlig for følelser og psykologisk komfort, og Mars er den planet, der er ansvarlig for stress og konflikt. Hvis en persons Mars forbinder med en andens måne, bliver ejeren af månen i et sådant forhold ofte ked af hårdheden af ejeren af Mars. Dette kan være en absolut subjektiv følelse, ejeren af Mars virker slet ikke uhøflig og hård for andre mennesker, men når de udsættes for Månen, dannes en reaktion af vrede og skuffelse. På samme tid kan ejeren af Mars irritere sig over månens ejeres passivitet og langsomhed, og dette vil også være fuldstændig subjektiv opfattelse. Modstanden og kvadrering af Månen og Mars giver omtrent den samme effekt i synastry.

Billede
Billede

Trin 2

Personligt udtryk er påvirket af aspekterne af Mars (Pluto) og Solen. Solen er kernen i personligheden, den symboliserer selve essensen af en persons karakter, forhåbninger, mål og ønsker. Når en persons Mars stramt påvirker en andens sol, kan virkningen af tiltrækning forekomme. Men denne effekt er kun karakteristisk for den allerførste interaktion. Når relationer udvikler sig, begynder aspektet (forbindelse, opposition, kvadratur) at virke som en konflikt. Ejeren af Mars forstår ikke ejeren af solen, Solens mand opfattes som en modstander, irriterer hans position i livet, ræsonnementet og målene. Samtidig kan ejeren af solen betragte ejeren af Mars som for direkte, uhøflig, aktiv, irriterende og stædig.

Billede
Billede

Trin 3

Gensidig forståelse og holdning til ord påvirkes af de spændte aspekter af Mars (Pluto) og Merkur. Kviksølv i fødselsdiagrammet er ansvarlig for måden at udtrykke tanker på og for opfattelsen af andres ord. Når en persons Mars er i forbindelse, opposition eller kvadrat med en anden persons kviksølv, opstår verbale konflikter og træfninger. Den måde, hvorpå ejeren af Merkur udtrykker sine tanker, irriterer ejeren af Mars. Ejeren af Mercury anser til gengæld ejeren af Mars for at være alt for stædig og uhåndterlig. Med et tilstrækkeligt niveau af bevidsthed og opdragelse giver dette aspekt mulighed for livlige og lange diskussioner, men oftest forårsager spændingen mellem Mars og Merkur konflikter i et par.

Billede
Billede

Trin 4

Kvadratet eller modstanden mellem kviksølv hos parternes deltagere hører ikke til de modstridende aspekter, men påvirker snarere stærkt kommunikationens konstruktivitet. Sådanne mennesker opfatter information på forskellige måder og udtrykker deres tanker. Den måde at tænke på et par medlemmer er fuldstændig fremmed og uforståelig for det andet. For eksempel elsker Merkur i Stenbukken at strukturere al information, lægge den på hylder og forenkle den til korte og rummelige teser. Kviksølv i Vædderen (Vædderen er i firkant med Stenbukens tegn) kan også lide at fremhæve det vigtigste, men kun det vigtigste, der interesserer ham. Han er ikke særlig tiltrukket af at sprede information i abstrakter, han vil snarere skynde sig at finde ud af alt det mest interessante (det vil være det vigtigste) og vil springe alt andet over som ikke værd at være opmærksom på. Denne fortolkning af aspektet henviser til "ren" kviksølv, blottet for aspekter med andre planeter. Aspekter med planeter tilføjer nuance og kan både forbedre den gensidige forståelse hos et par og reducere konstruktiviteten i kommunikation.

Anbefalede: