Hvordan Og Hvor Meget Tjener Viktor Sukhorukov

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Og Hvor Meget Tjener Viktor Sukhorukov
Hvordan Og Hvor Meget Tjener Viktor Sukhorukov

Video: Hvordan Og Hvor Meget Tjener Viktor Sukhorukov

Video: Hvordan Og Hvor Meget Tjener Viktor Sukhorukov
Video: Теория запоя 2024, Kan
Anonim

Viktor Sukhorukov var ikke altid en populær og populær film- og teaterskuespiller. Nogle gange måtte han bogstaveligt talt samle mønter til rejser i metroen, spise "tom" pasta. Hvor meget tjener en filmstjerne og teaterstjerne nu?

Hvordan og hvor meget tjener Viktor Sukhorukov
Hvordan og hvor meget tjener Viktor Sukhorukov

Viktor Sukhorukov er en russisk skuespiller af en ny generation, vinder af flere prestigefyldte priser på én gang. Han blev tildelt Golden Eagle, Niki, Golden Griffin, White Elephant. Hvordan udtrykkes en så stor efterspørgsel, succes og popularitet i monetære termer? Hvor meget og hvordan tjener skuespiller Viktor Sukhorukov?

Hvem er Viktor Sukhorukov?

Skuespillerens Wikipedia er en af de mest omfattende - den inkluderer en årlig liste over hans værker i teatret, detaljeret filmografi (mere end 100 værker i film), en imponerende liste over priser. Hvem er han, og hvor er han fra? Hvordan udviklede hans karriere sig? Hvad er hemmeligheden bag Viktor Sukhorukovs succes?

Viktor Ivanovich blev født i november 1951, i byen Orekhovo-Zuevo, i en familie af arbejdere på en væveri. Forældre, langt fra kunst i nogen af dens manifestationer, forstod oprigtigt ikke og delte ikke sønens trang til at handle. Men drengens kærlighed til tegning, klassisk litteratur, godkendte de.

Billede
Billede

Victor begyndte at forsøge at bryde ind i kunstens verden i en alder af 12 år - han rejste i hemmelighed til hovedstaden til børnetest for at filme en film. I 8. klasse forsøgte han at komme ind på en cirkusskole, men han blev også afvist der - optagelsesudvalget anbefalede, at han først tog eksamen fra gymnasiet. Han blev også nægtet på Moskva Art Theatre School, hvor han kom for at komme ind efter at have modtaget et certifikat for "modenhed".

Fejl afkølede ikke Viktor Sukhorukovs iver. Efter at have tjent en "værnepligt" i hæren og demobiliseret, efter at have arbejdet som elektriker i to år, kom han til GITIS's udvælgelseskomité og blev accepteret. Desuden blev hans skuespil færdigheder denne gang bedømt meget, meget høj!

Efter kun 5 år blev Viktor Sukhorukov en del af gruppen af Leningrad Academic Comedy Theatre, han fik tillid til at spille betydelige roller i forestillinger, og efter yderligere 8 år blev han betroet at spille et levende billede i biografen - en bandit ved navn Vasya, uden hvem den fulde afsløring af plottet på billedet simpelthen var umulig.

Hvor meget tjener Viktor Sukhorukov i teatret

Både i biografen og i teatret kan denne skuespiller spille en hvilken som helst plan - fra en romantisk og lyrisk "nørd" i kærlighed til en berygtet, principløs, "forfryset" bandit. Der er endda helte-politibetjente eller politibetjente i hans kreative sparegris. Det meste af hans indkomst kommer fra royalties for filmroller, men indtægterne fra at handle i teatret er også betydelige.

Forestillinger med Viktor Sukhorukov er altid udsolgt. Det er naturligt at antage, at både skuespilleren selv og teatret får en god indkomst fra disse forestillinger. Det vides ikke, hvor meget skuespillerne modtager fra billetsalget, og hvor meget”scenen”, instruktørens team og ledsagerne modtager.

Billede
Billede

Det store "minus" af skuespilleren er hans afhængighed af alkohol. Mere end én gang blev Viktor Sukhorukov bogstaveligt talt sparket ud af teatret, for eksempel af denne grund blev han fyret fra Leningrad Comedy Theatre. Denne afhængighed interfererede med ham i filmene. Skuespilleren selv sagde i et af sine interviews, at han "sov igennem" flere roller i film, som senere blev kult både i Rusland og i udlandet.

Gebyrer for Viktor Sukhorukov for 1 skydedag i biografen

Denne skuespillers talent værdsættes ikke kun af teater- og filmkritikere, men også af producenter. Viktor Sukhorukov er på listen over højt betalte russiske skuespillere. Men desværre er denne indikator variabel og afhænger af efterspørgslen i dag, et år.

Som i andre kollegers karriere "i butikken" er der i Viktor Sukhorukovs professionelle liv aktive og inaktive perioder. For eksempel spillede han i 2005 i 10 film og i 2016 - kun i en.

Billede
Billede

Nogle film bringer en imponerende indkomst til skuespillerens budget, og andre - symbolske. Til deltagelse i optagelserne af en af årstiderne i serien "Fizruk" modtog Sukhorukov op til 200.000 rubler om dagen. Generelt var hans gebyr for arbejde i projektet mindst 5.000.000 rubler.

Men for optagelse i filmen "Broder" modtog Viktor Sukhorukov et fast beløb - 2.000 dollars, det samme for arbejde med "Brother-2".

Ud over at arbejde i biograf og teater kommer Sukhorukovs indkomst af hans kreative aftener, forestillinger på selskabsfester, koncerter og private begivenheder. Et væsentligt bidrag til "sparegrisen" kommer med den såkaldte "belønning" - penge, der følger med priser, priser.

Viktor Sukhorukovs sygdom - myter og sandhed

I slutningen af april 2019 blev forestillinger med deltagelse af Viktor Sukhorukov og optagelse af film, hvor han spillede, aflyst. Medierne foreslog straks, at skuespillerens problemer var relateret til hans helbred. Mere præcist - med en afhængighed af alkohol. Efter deres mening var der ingen andre grunde til at nægte at tjene penge, og ganske høj, alt efter status og popularitet havde han og kunne ikke have.

Et par dage senere dukkede nye formodninger op i pressen - Sukhorukov endte i en neuropsykiatrisk eller narkologisk klinik med en diagnose af "egern" på baggrund af en lang binge.

Billede
Billede

Skuespilleren var nødt til at give en officiel tilbagevisning for at stoppe væksten af "snebold" omkring hans navn og ikke særlig behagelig med en "gul" nuance. Årsagen til annulleringen af forestillinger og film med deltagelse af skuespilleren Viktor Sukhorukov var ikke alkohol og konsekvenserne af dets misbrug, men en håndskade, som han fik på scenen. Rygter sluttede til sidst, men ikke med det samme, ikke så hurtigt som Viktor Ivanovich og hans fans ønsker.

Anbefalede: