Stor Arrangør Til Blyanter Og Kuglepenne

Stor Arrangør Til Blyanter Og Kuglepenne
Stor Arrangør Til Blyanter Og Kuglepenne

Video: Stor Arrangør Til Blyanter Og Kuglepenne

Video: Stor Arrangør Til Blyanter Og Kuglepenne
Video: BIC Atlantis Classic - Flot moderne kuglepen 2024, Kan
Anonim

Det er klart, at det er mere praktisk at bruge kontorartikler, hvis de er i en praktisk og smuk arrangør. En sådan arrangør kan let laves manuelt.

Stor organisator til blyanter og kuglepenne fra skrotmaterialer
Stor organisator til blyanter og kuglepenne fra skrotmaterialer

Vi smider normalt kasser og papbund på toiletrullen. Men de kan bruges til at lave en lys og ret praktisk arrangør til kuglepenne og blyanter. Det vil også være ganske praktisk til opbevaring af linealer, børster, tuschpenge og meget mere, som et skolebarn har brug for hver dag. En sådan arrangør kan rådes til en håndværker til opbevaring af de samme skruetrækkere, arkiver, lærred til bugsave, og en dame, der er glad for håndarbejde, kan opbevare adskillige og forskellige strikkepinde, kroge og andre værktøjer i en sådan arrangør.

For at lave en arrangør skal du finde en kasse lavet af tykt pap (pap, der bruges til at fremstille kasser til pakker, er bedst egnet) og et antal tykke paprør, hvorpå toiletpapir er viklet (antallet af sådanne rør afhænger af boksens størrelse), ethvert farvet papir eller tapet, små ting til dekoration (hvis du har brug for, at arrangøren er den samme som på billedet, vil flerfarvet filt og knapper eller perler gøre).

Bygningsprocessen er indlysende:

  • Vi limer papkassen med farvet papir eller tapet (du kan også bruge selvklæbende tape).
  • Vi dekorerer kassen efter vores egen smag. For eksempel skærer vi cirkler og blomster ud af tynd filt og limer dem med Moment-Crystal lim. I midten af en blomst eller cirkel kan du stikke en perle eller en lille lys knap.
  • Vi lægger toiletpapirrørene lodret inde i kassen, fastgør dem til hinanden med limdråber eller en hæftemaskine.

Arrangør til værktøj eller papirvarer er klar!

Anbefalede: