Hvordan Man Selv Kan Komme Med Et Rebus

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Selv Kan Komme Med Et Rebus
Hvordan Man Selv Kan Komme Med Et Rebus

Video: Hvordan Man Selv Kan Komme Med Et Rebus

Video: Hvordan Man Selv Kan Komme Med Et Rebus
Video: Белокурая крыша с мокрым подвалом ► 1 Прохождение Lollipop Chainsaw 2024, Kan
Anonim

Ordet "rebus" kom til os fra det latinske "rebus", hvilket betyder "ting", "objekt" eller "ved hjælp af ting." En rebus forstås som en gåde, der er afbildet nøjagtigt ved hjælp af forskellige tegninger, bogstaver, tal og tegn. Desuden kan både et ord og et udtryk eller endda en hel sætning undfanges. At lave gåder selv kan være endnu sjovere end at gætte færdige. Men for den korrekte rebus skal du kende et antal regler.

Hvordan man selv kan komme med et rebus
Hvordan man selv kan komme med et rebus

Er det nødvendigt

pen, papir, farvede blyanter, markører

Instruktioner

Trin 1

Hvis du bruger et billede, når du komponerer en rebus, skal det i det nominelle tilfælde "dechiffreres". For eksempel, hvis dit billede viser et hus, skal det dechiffreres på den måde og ikke "hus" eller "huse". Der kan naturligvis være undtagelser fra denne regel, men i dette tilfælde er det bedre at diskutere dette på forhånd i reglerne for din gåde.

Trin 2

Du kan komplicere puslespillet ved at bruge objekter med forskellige navne som et billede. For eksempel kan "hest" også være "hest" eller ved at skildre hovedet på en person kan du betyde "ansigt".

Trin 3

Billeder i gåder kan have både et generelt og et specifikt navn. For eksempel, hvis du afbildede en fugl, kan både dette ord og navnet på denne særlige fugl - en ørn, en ravn, en trost osv. Bruges som en anelse.

Trin 4

Brug kommaer. Hvis du sætter et komma foran billedet, betyder det, at du skal fjerne det første bogstav i det skjulte ord, hvis et par kommaer, to bogstaver osv. Den samme regel gælder, når du sætter kommaer efter billedet. Tegn f.eks. En muldvarp og læg et komma foran den. Resultatet er ordet "mund".

Trin 5

Over (eller under) et billede eller et ord kan du tegne overstregede bogstaver, hvilket betyder at disse bogstaver skal fjernes fra det skjulte ord. Tegn f.eks. En ulv, og over den det overstregede bogstav "k" (eller du kan komplicere opgaven og tegne en overstreget fire, det betyder, at du skal slette det fjerde bogstav i ordet), du får okse".

Trin 6

Du kan ændre flere bogstaver i det skjulte ord, for dette bruges ligetegnet. Skriv for eksempel ordet "styrke", og over det "S = P" viser det sig - "sav".

Trin 7

Du kan kun bruge nogle få bogstaver fra et langt ord, så skal du skrive numrene på de bogstaver, du har brug for at løse, over det. Skriv f.eks. 2, 5, 6 over krokodillen, det viser sig at være "venlig".

Trin 8

En tegning på hovedet betyder, at ordet skal læses baglæns. Det er for eksempel at tegne en kat, vende den på hovedet. Hvilket ord er undfanget? Det er rigtigt, "nuværende".

Trin 9

En af de mest populære teknikker til at lave puslespil er at placere et element i puslespillet i forhold til et andet, så du kan bruge præpositionerne "in", "over", "under", "y" osv. Skriv f.eks. Et stort bogstav "O" og sæt stavelsen "ja" inde i det. Svaret på rebus er "in-oh-yes".

Anbefalede: