Brigitte Bardot Og Hendes Mænd

Indholdsfortegnelse:

Brigitte Bardot Og Hendes Mænd
Brigitte Bardot Og Hendes Mænd

Video: Brigitte Bardot Og Hendes Mænd

Video: Brigitte Bardot Og Hendes Mænd
Video: Brigitte Bardot La Madrague 2024, Kan
Anonim

Brigitte Bardot er en legendarisk fransk skuespillerinde. Historierne om hendes romaner er ikke mindre spændende end plotene af de film, hvor hun spillede. Der var mange mænd i Brigittes liv, som syntes uanstændigt for det konservative samfund i midten af forrige århundrede.

Brigitte Bardot og hendes mænd
Brigitte Bardot og hendes mænd

Brigitte Bardot er ikke kun en talentfuld skuespillerinde, men også et anerkendt sexsymbol for sin tid. Hun har ikke spillet i film siden 1973 og fører en ret afsondret livsstil i sin egen villa i det sydlige Frankrig omgivet af hunde og katte. Men i midten af det sidste århundrede var Brigitte den mest luksuriøse og populære europæiske skuespillerinde.

Brigitte Bardot havde mange romaner, og hun beskrev mange af dem i sine erindringer "Initials BB". Skuespilleren blev gentagne gange bebrejdet for promiskuitet. Fra listen over mænd, som hun havde et tæt forhold til, kan man udpege dem, der påvirkede hendes skæbne.

Roger Vadim

Brigitte mødte direktør Roger Vadim, da hun kun var 15 år gammel. Mødet fandt sted ved auditionen til filmen, hvor Vadim arbejdede som assisterende instruktør. I sine erindringer skrev skuespilleren senere, at hun selv tog initiativet og inviterede sin første mand til at mødes, da hun virkelig ønskede at slippe af med "jomfruens byrde."

Brigitte Bardot mistede hovedet fra sin første kærlighed. Hun løb væk fra skolen for at tilbringe tid sammen med sin elsker og gjorde andre hensynsløse handlinger. En gang forsøgte hun endda at gase sig, fordi hendes forældre var imod deres forhold og ønskede at tage sin datter væk fra Frankrig. Selvmordsforsøget førte til det faktum, at skuespillerens mor og far kom til enighed med hendes valg og gav en velsignelse for datterens ægteskab. For at gifte sig med Brigitte måtte Vadim ændre sin tro. Parret boede sammen i flere år.

Roger Vadim spillede en nøglerolle i Bardots skæbne. Han medvirkede sin kone i filmen And God Created Woman. Manuskriptet blev skrevet kun til hende. Filmen gjorde Brigitte ekstremt populær. Hun vågnede berømt straks efter frigivelsen af billedet på storskærmen. Men denne film adskilt ægtefællerne.

Billede
Billede

På sættet mødte skuespilleren Jean-Louis Trintignant. Han spillede den elskede Bardo, og kærlighedshistorien fra filmen blev afspejlet i det virkelige liv.

Jean-Louis Trintignant

Da Brigitte mødte Jean-Louis Tretyanin, var de begge ikke fri. Men dette forhindrede ikke den pludselige bølgende følelser. Brigitte fortalte ikke straks sin mand om en anden mand, og i nogen tid mødtes de i hemmelighed. Brigitte boede hos en nybegynder skuespiller i ikke mere end et år. Elskerne brød op, da Jean-Louis gik i militærtjeneste, og Bordeaux rejste til Spanien for at spille en anden film. På det tidspunkt var hun ekstremt populær og modtog fristende tilbud fra de mest berømte instruktører. Hendes valgte blev skør af jalousi. Han mistænkte sin elskede for forræderi. På et tidspunkt blev mistanker til virkelighed. Skuespilleren startede en affære med sangeren Gilbert Becot og Jean-Louis forlod hende.

Jacques Cherier

Med sin anden officielle mand, Jacques Sherrier, mødtes skuespilleren på sættet af komedien Babette Goes to War. En hvirvelvindromance sluttede med Brigittes graviditet. Derefter indrømmede hun, at dette ikke var den første graviditet i hendes liv. Tidligere måtte hun allerede foretage aborter, men med fremkomsten af popularitet blev dette et problem. Hun ville ikke være enlig mor, så hun var nødt til at gifte sig med Jacques, selvom hun på det tidspunkt ikke ønskede at blive hustru.

Billede
Billede

Efter fødslen af hans søn Nicolas gik forholdet i familien galt. Den unge mand blev uhøflig, forbød den berømte kone at handle i film, forsøgte at kontrollere hende hvert trin og var meget jaloux. Alt dette førte til, at foreningen faldt fra hinanden. Den endelige sammenbrud blev forud for flere smertefulde år. Brigitte indrømmede, at deres voldelige skænderier undertiden endte i angreb.

Gunther Sachs

Gunther Sachs er en tysk multimillionær, der blev den tredje officielle mand til Brigitte Bardot. Hun mødte ham på sin yndlingsrestaurant. Efter middagen gik skuespilleren til sin ejendom, og Gunther, der fløj over ham i en privat helikopter, faldt flere hundrede røde roser på det valgte hus. Han hoffede meget smukt, og dette bestikkede skuespilleren. Gunther var en berømt kvindelig kvinde og tænkte ikke engang at skjule sin passion for smukke kvinder, men dette stoppede ikke Brigitte, og hun gik med på at gifte sig med ham.

Deres ægteskab varede i ca. 3 år. Ægtefællernes forhold var meget usædvanligt. Brigitte snydte sin mand, og han svarede hende naturligt. De skiltes, da begge var trætte af alt.

Serge Gainsbourg

Romantikken med den berømte musiker Serge Gainsbourg varede kun et par måneder, men de holder ikke op med at tale om denne mærkelige alliance. Serge blev ikke kendetegnet ved sin skønhed, men den populære skuespillerinde blev virkelig forelsket i ham. Elskede Brigitte indspillede en sang med hende, som stadig er alle elskers hymne. Men efter at have skilt sig med skuespilleren, begyndte Serge at danse Jane Birkin, og i versionen af den musikalske sammensætning, der senere blev berømt, lyder Janes stemme ikke Brigitte.

Billede
Billede

På 58 besluttede skuespilleren at blive gift igen - brylluppet med Bernard d'Ormal fandt sted i 1992. Et par år senere blev Brigitte også skilt fra ham. Skuespilleren fører en ret lukket livsstil, men deltager lejlighedsvis i forskellige begivenheder.

Anbefalede: