Hvordan Kan Bilsædet Bruges

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Kan Bilsædet Bruges
Hvordan Kan Bilsædet Bruges

Video: Hvordan Kan Bilsædet Bruges

Video: Hvordan Kan Bilsædet Bruges
Video: Indvendig bil rengøring guide - step for step 2024, April
Anonim

Børn vokser op, og sådan en nyttig ting som bilsæde bliver unødvendig. Det er ikke altid muligt at sælge et sæde, så der opstår et meget rimeligt spørgsmål, hvad man skal gøre med det? Det er en skam at smide det væk, men ingen af dine venner har brug for det.

Hvordan kan bilsædet bruges
Hvordan kan bilsædet bruges

Er det nødvendigt

  • - bilsæde;
  • - tæt polyethylen
  • - jord;
  • - reb eller kæde
  • - selvskærende skruer
  • - afføring.

Instruktioner

Trin 1

Et gammelt 0 eller 0+ nyfødt bilsæde kan konverteres til en bærbar eller stationær blomsterbed. For at gøre dette skal du fjerne dækslet fra stolen og fjerne fyldstoffet. Jorden skal være dækket inde i rammen, og blomster skal plantes. Du kan plante både enårige og stauder der. En sådan blomsterbed vil være en dekoration til din have eller personlige plot. Derudover starter ukrudt ikke i det.

Trin 2

En gammel stol i gruppe 0 eller 0+ kan omdannes til et bærbart eller stationært drivhus. Forbered alt som for en blomsterbed, plant ikke blomster i jorden, men kimplanter eller varmekærende planter, og dæk toppen med tykt plastik. Du kan købe polyethylen fra en specialforretning eller bruge en gammel regnfrakke. Den største fordel ved et sådant drivhus er dets mobilitet. Du kan når som helst placere den, hvor du vil.

Trin 3

En gammel gruppe 0 eller 0+ bilsæde kan konverteres til en gyngestol til et ældre barn. denne stol er ikke længere egnet til kørsel i en bil, da babyen er vokset ud af den. Men hvis du laver yderligere dyser af træ, plast eller metal på bunden og fastgør dem med selvskærende skruer, kan du øge stolens hældningsvinkel. Fra et gammelt betræk kan du bygge en usædvanlig kappe til en ny gyngestol.

Trin 4

Du kan svinge fra det gamle bilsæde i de ældre grupper. Før et stærkt reb eller en stærk kæde gennem dets krop og hæng fast på en fast base. En god sving kommer ud af en stol med indvendige stropper - de vil være i stand til at forhindre barnet i at falde.

Trin 5

Fra et gammelt bilsæde kan du lave en blød sæde til en ældre baby. Fastgør stolens bund til en skammel eller høj platform. Resultatet er et usædvanligt tronsæde, blødt og behageligt. Denne stol kan bruges både hjemme og som en ekstra siddeplads til en picnic.

Trin 6

Et gammelt bilsæde kan konverteres til en spisestol til et barn. Det er ikke længere muligt at bruge et sæde i en bil, men derhjemme kan du sætte dit barn ved at fastgøre en høj skammel til bunden af et gammelt bilsæde. Interne stropper forhindrer din baby i at falde fra en højde, og du vil være i stand til at fodre din baby sikkert, selv ved det fælles spisebord.

Anbefalede: