Sådan Oprettes Tæller På Netværket

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Tæller På Netværket
Sådan Oprettes Tæller På Netværket

Video: Sådan Oprettes Tæller På Netværket

Video: Sådan Oprettes Tæller På Netværket
Video: Trin-for-trin: Sådan annoncerer du på Instagram | Din virksomhed i København 2024, April
Anonim

Du har sikkert allerede hørt om Counter-Strike mesterskabet, som afholdes overalt for at teste spillernes oplevelse. Dette spil blev udviklet til at træne specialstyrkerne i Amerikas Forenede Stater, men spillet er blevet populært ikke kun blandt retshåndhævende myndigheder, det har spredt sig over hele verden.

Sådan oprettes tæller på netværket
Sådan oprettes tæller på netværket

Er det nødvendigt

  • - Counter-Strike distributionssæt;
  • - Internetforbindelse.

Instruktioner

Trin 1

Inden du starter spillet, skal du downloade distributionssættet, hvis du ikke allerede har det. Dette kan gøres på hjemmesiden www.counterstrike.ru. Efter download af distributionen skal du køre den for at installere den på din computer.

Trin 2

Før du starter det installerede spil, skal du kontrollere internetforbindelsen, hvis du vil spille på serveren eller kontrollere det lokale netværk. For at kontrollere internetforbindelsen er det nok at starte spillet og prøve at starte spillet på serveren, som regel er den installerede version af Counter-Strike allerede optimeret til disse formål.

Trin 3

For at teste din lokale netværksforbindelse skal du sørge for, at din computer er i samme arbejdsgruppe med alle andre. Højreklik på ikonet Denne computer, og vælg Egenskaber.

Trin 4

I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen "Computernavn" og klikke på knappen "Skift". I feltet "Medlem" skal du markere punktet "Arbejdsgruppe" og indtaste navnet. Hvis du ikke kender navnet på din gruppe, så spørg din rival i spillet, om computeren er langt fra dig. Indtast det korrekte gruppenavn, og klik to gange på OK.

Trin 5

Efter genstart af computeren skal du åbne Kontrolpanel i menuen Start og vælge Netværksforbindelser. Højreklik på forbindelsen, og vælg Egenskaber.

Trin 6

I vinduet, der åbnes, skal du vælge linjen "Internetprotokol (TCP / IP)" og klikke på knappen "Egenskaber". Gå til fanen Generelt, og gå til Brug følgende IP-adresseblok. Find ud af din modstander hans IP og indstil den samme, men med en forskel på flere enheder. For eksempel har din modstander IP 192.168.1.15, du anbefales at indstille IP 192.168.1.18 eller 192.168.1.25.

Trin 7

Genstart din computer og start spillet, du kan nu spille over dit lokale netværk. Brug Y-tasten til at få vist chatten, og tryk på K-tasten for at chatte.

Anbefalede: