Sådan Kommer Du Til Tankmuseet I Kubinka

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Tankmuseet I Kubinka
Sådan Kommer Du Til Tankmuseet I Kubinka

Video: Sådan Kommer Du Til Tankmuseet I Kubinka

Video: Sådan Kommer Du Til Tankmuseet I Kubinka
Video: Stefan u0026 Sofilein #2 | Swedish WW2 vehicles | Lynx, Tempo Vidal | Arsenalen Swedish Tankmuseum 2024, April
Anonim

Det Russiske Føderations Centralmuseum for pansrede våben og udstyr, der åbnede i 1972 i Kubinka nær Moskva, hører til den kategori af historiske attraktioner, som mange ønsker at se. Men ikke alle ved præcis, hvordan og hvad de skal komme dertil. Problemet ligger i den ikke særlig bekvemme placering af et af de tre største tankmuseer i verden - væk fra turistruter og praktisk talt i skoven.

Når du ser denne tank fra Anden Verdenskrig langt væk, skal du vide, at museet er i nærheden
Når du ser denne tank fra Anden Verdenskrig langt væk, skal du vide, at museet er i nærheden

Er det nødvendigt

  • - penge;
  • - metro token;
  • - en billet til et elektrisk tog
  • - kørselsvejledning (afhængigt af transport og startpunkt)
  • - pas og muligvis et specielt pas.

Instruktioner

Trin 1

Hvis du skal til museet med offentlig transport fra Moskva, skal du ankomme til metrostationen Belorusskiy Vokzal (ring) og gå til jernbanestationen, hvor du skal købe en togbillet til Kubinka-1 (Odintsovsky-distriktet). Du har brug for tog, der kører ikke kun i retning af Kubinka, men også Borodino, Gagarin og Mozhaisk. Vejen til Kubinka tager 65-75 minutter.

Trin 2

Når du kommer til Kubinka, skal du kigge efter en minibus nr. 59 stop med at gå til den 59. kilometer ("Sosnovka") hver halve time. Tag det til stop (på forespørgsel) "Museum" eller "At the Tank". De vigtigste identifikationsmærker er IS-3 kampvognen, der står i et åbent felt, og World of Tanks billboard, der ligger i nærheden. Forlader taxa, gå langs hegnet, hold dig til venstre igen, og du kommer direkte til billetkontoret, arrangeret i et murstenhus.

Trin 3

Når du når til togstationen, kan du nå museet, hvis du vil gå og indånde frisk luft og til fods. Kryds Minsk-motorvejen og drej mod Moskva. Vartegn - røde pile. Efter 20-25 minutters afslappet gåtur vil du helt sikkert se en tank på en piedestal. Og snart selve museet.

Trin 4

De, der beslutter at gå til museet i bil igen fra Moskva, skal følge motorvejen i Minsk. Når du har nået 64. kilometer og set tanken, skal du ikke dreje (dette er forbudt), men kør til overgangen, hvor der er en drejning. Efter at have forladt den, vende tilbage til motorvejen, men bevæg dig i retning af hovedstaden.

Trin 5

Efter ca. 200 meter skal du dreje til højre ved piedestalen med tanken og langs en smal landevej komme til parkeringspladsen nær museet, indhegnet, som enhver militær enhed, ved et langt hegn. De, der ønsker at komme til museet fra vest, skal bevæge sig langs den samme Minsk-motorvej og kun dreje ved overgangen. Alt andet er identisk.

Anbefalede: