Børn Af Vasily Shukshin: Foto

Indholdsfortegnelse:

Børn Af Vasily Shukshin: Foto
Børn Af Vasily Shukshin: Foto

Video: Børn Af Vasily Shukshin: Foto

Video: Børn Af Vasily Shukshin: Foto
Video: Василий Шукшин 2024, Kan
Anonim

Vasily Makarovich Shukshin er en af de mest berømte sovjetiske og russiske forfattere, instruktører og filmskuespillere. En af hans mest berømte film, Kalina Krasnaya, har tjent millioner af sovjetiske og russiske borgere og er blevet vidt kendt i udlandet. I løbet af sit liv blev Shukshin gift fire gange, og fra disse ægteskaber havde han tre døtre.

Vasily Shukshin i filmen
Vasily Shukshin i filmen

Vasily Shukshins personlige liv

For første gang giftede Vasily sig med sin landsbyboer, skolelærer Maria Shumskaya. Skuffelse over dette ægteskab ramte Vasily den første dag i livet sammen: de unge formåede at skændes, så snart de forlod registreringsdatabasen. Snart tog Vasily af sted til Moskva. Den unge kone nægtede at gå med ham. Og to år senere sendte Vasily hende et brev med anmodning om skilsmisse. Maria gav ham ikke skilsmisse, så den unge studerende ved VGIK måtte "miste" sit pas for at få muligheden for at gifte sig igen.

Vasily's første kone fødte aldrig børn. Og ægteskabet med hende var mere en formalitet end en stærk familie.

I 1963 blev Shukshin gift med Victoria Sofronova, datter af den sovjetiske forfatter Anatoly Sofronov. I dette ægteskab blev Vasilys første datter, Ekaterina Shukshina, født. Det er bemærkelsesværdigt, at Catherine blev født i 1965, da hendes far og mor allerede var skilt, og Vasii også var gift med sin tredje kone.

Shukshin med Fedoseeva-Shukshina og døtre
Shukshin med Fedoseeva-Shukshina og døtre

Snart skiltes Vasily fra Victoria og blev i 1964 gift med en ung skuespillerinde Lydia Alexandrova. Forholdet varede ikke længe: Lida forlod sin mand på grund af hans mange forræderier og endeløs berusethed.

I samme 1964 mødte Shukshin en anden skuespillerinde Lydia Fedoseeva og blev forelsket i hende. Efter 3 år forlader han Alexandrova og gør Fedoseyev til sin juridiske kone. I dette ægteskab bliver Shukshin far til to døtre: Maria og Olga.

Begge døtre bliver senere skuespillerinder, men kun Maria Shukshina bliver kendt. Lydia Fedoseeva-Shukshina forbliver Vasily's kone indtil hans død.

Vasily Shukshin døde i 1974 af et hjerteanfald. Kort før forfatterens og instruktørens død forværredes hans mavesår kraftigt, selv om Vasily inden filmen gennemgik en fuldstændig lægeundersøgelse, der ikke afslørede nogen patologier. Det er grunden til, at den nøjagtige årsag til såret endnu ikke er afklaret: enten var det resultatet af hans alkoholafhængighed, eller Vasily blev bevidst forgiftet.

Ekaterina Shukshina

Født i 1965 i Moskva i familien af Vasily Shukshin og forfatterkritikeren Victoria Sofronova-Shukshina. Katrins far og mor brød sammen længe før hendes fødsel, så Katarina husker ikke sin far. Og efter fødslen mødtes de ekstremt sjældent.

Indtil hun var syv bar pigen ikke noget efternavn. Hun havde et strejf i kolonnen "far" på hendes fødselsattest. Først ved at gå ind i første klasse gav Vasily Shukshin hende sit efternavn gennem registreringsdatabasen.

Ekaterina Shukshina
Ekaterina Shukshina

Vasily fandt ud af sin datters fødsel næsten med det samme og var meget glad for dette faktum. Han forsøgte at hjælpe sin ekskone og datter i alt, men de mødtes meget, meget sjældent.

Af alle Vasily Shukshins døtre er den ældste Catherine næsten ukendt for offentligheden. Hun dimitterede fra fakultetet for filologi ved Moskva State University (MSU) og arbejdede i mere end 10 år på Literaturnaya Gazeta. Han er i øjeblikket engageret i oversættelse af bøger. Hun er gift med den berømte tyske forfatter Jens Siegert, som hun mødte i slutningen af 90'erne under en tur til Tyskland.

Bor i Moskva. Ingen børn. Han opretholder ikke kontakter med sine søstre Maria og Olga.

Maria Shukshina

Populær sovjetisk og russisk teater- og filmskuespillerinde. Født i 1967 i Moskva i familien Vasily Shukshin og Lydia Fedoseeva-Shukshina.

Hun medvirkede først i filmen "Strange People" i en alder af kun 1, 5 år. I en alder af fem spillede hun en af Rastorguevs døtre i filmen "Stove Benches". I en alder af 7 spillede hun Masha i filmen "Fugle over byen". Efter eksamen fra gymnasiet gik hun ind i Institut for Fremmedsprog som oversætter fra engelsk og spansk.

Maria Shukshina
Maria Shukshina

Efter at have modtaget videregående uddannelse arbejdede hun som oversætter i flere år, men i 1995 vendte hun tilbage til biografen. Hun spillede roller i filmene American Daughter and The Circus Burned Down and the Clowns Scattered. Efterfølgende, selv på trods af manglen på skuespiluddannelse, medvirkede hun i 50 flere film.

Fra 1999 til 2014 - den permanente vært for programmet "Vent på mig" på "Channel One", siden 2018 har han sendt "På et besøg om morgenen" på den samme kanal.

Hun blev gift tre gange. Hendes første mand var oversætteren Artem Tregubenko. Gift med ham, Maria fødte en datter, Anna Tregubenko. Fra denne datter har Maria et barnebarn, Vyacheslav Tregubenko.

Marias anden mand var forretningsmand Alexei Kasatkin. Fra dette ægteskab har Maria en søn, Makar Kasatkin og et barnebarn, Mark Kasatkin.

Shukshinas tredje mand var advokat og iværksætter Boris Vishnyakov. I dette ægteskab fødte Maria to tvillinge, Foma og Foka Vishnyakov.

Olga Shukshina

Født i 1968 med kun et års mellemrum mellem Maria. Det skete så, at karakteren af Olga og Vasily var den samme, så lille Olya blev den mest elskede datter af sin far Vasily Makarovich.

Som barn spillede hun sammen med sin søster i filmene "Ovnbænke" og "Fugle over byen". Efter eksamen fra gymnasiet besluttede hun at blive skuespillerinde som sin mor, far og søster. Hun gik ind i GITIS, men i sit andet år flyttede hun til VGIK, hvorefter det lykkedes at medvirke i flere film og skrive flere historier.

Olga Shukshina
Olga Shukshina

I et flygtigt ægteskab fødte hun en søn, Vasily, og gav ham efternavnet Shukshin. Derefter opgav hun uventet for alle sin begyndende karriere som skuespillerinde og gik med sin søn til et kloster, hvor hun tilbragte 15 år af sit liv. Drengen dimitterede fra en kirkeskole, Olga underviste i litteratur på samme skole.

Fra 2013 til i dag har Olga Shukshina levet et verdsligt liv i Sergiev Posad. Hun er gift, arbejder i en kirke, opdrager sin søn Vasily, opkaldt efter sin berømte bedstefar. Han kommunikerer ikke med sine søstre Maria og Catherine.

Siden 2018 åbnede hun sin egen forretning i Egypten og tilbringer det meste af sin tid i dette land. Han giver ikke detaljer om sit personlige liv.

Vasily Shukshins nevøer

Mors søster Vasily havde to børn - Nadezhda og Sergei Zinovievs. Deres far døde tragisk, da de var i en øm alder. Vasily Shukshin blev meget venlig med dem og erstattede faktisk deres far og accepterede dem som sine egne børn. Han tog dem ofte med sig til skydning og på ekspeditioner, hjalp med at få en god uddannelse, at flytte fra landsbyen til Moskva.

Nadezhda og Sergei betragter Vasily Shukshin som deres rigtige far, han har de samme faderlige følelser for dem.

Anbefalede: