Vyacheslav Kovtuns Kone: Foto

Indholdsfortegnelse:

Vyacheslav Kovtuns Kone: Foto
Vyacheslav Kovtuns Kone: Foto

Video: Vyacheslav Kovtuns Kone: Foto

Video: Vyacheslav Kovtuns Kone: Foto
Video: Вячеслав Антонов - За глубинку. 2024, Marts
Anonim

Vyacheslav Kovtun er en populær ukrainsk statsforsker, deltager i flere shows på russisk tv. Hans kone er ikke en offentlig person, men det forhindrede hende ikke i at arrangere en familieskandale for sin mand i luften.

Vyacheslav Kovtuns kone: foto
Vyacheslav Kovtuns kone: foto

Vyacheslav Kovtun og hans karriere

Vyacheslav Kovtun blev født i Kirgisistan i maj 1968. Efter at have flyttet til Kiev gik Vyacheslav Nikolaevich ind i universitetets historiefakultet. Taras Shevchenko, og derefter til kandidatskolen. Efter at have afsluttet sine postgraduate studier ved Institut for Nationale Relationer og Statskundskab ved National Academy of Sciences i Ukraine, besluttede Kovtun at gå ind i politik. I løbet af sine studier mødte han adskillige politikere. Men hans karriere var ikke særlig succesrig, så Vyacheslav Nikolaevich arbejdede som assistent for flere stedfortrædere i mange år.

Den vigtigste begivenhed i hans liv var tilrettelæggelsen og gennemførelsen af den første kongres i den nordatlantiske traktatforsamling. Efter at Kovtun fik berømmelse i visse kredse, sluttede han sig til Venstre og løb 2 gange for Verkhovna Rada. Men begge forsøg mislykkedes.

Billede
Billede

I løbet af sin tid i partiet fik Vyacheslav Kovtun uvurderlig politisk erfaring, mestrede kunsten at tale. Efter at have lidt nederlag på den ukrainske politiske arena, ankom den politiske videnskabsmand til Rusland. Han ankom til Moskva efter invitation fra arrangørerne og redaktørerne af flere talkshows. Kovtun blev bredt kendt efter at have optrådt som ekspert på Vremya Pokazhet. Ikke alle er enige i Kovtuns synspunkt, men mange bemærker hans talent for at tale smukt og overbeviser hans samtalepartnere om, at han har ret. For nogle virker Vyacheslav Nikolaevichs opførsel alt for excentrisk.

Billede
Billede

Vyacheslav Kovtun tjener mange penge på sættet med talkshows, skønt den politiske videnskabsmand selv benægter at modtage royalties. Fakta peger på, at han er godt betalt for at være på showet. Kovtun købte luksus fast ejendom i Moskva og flere dyre biler. I alle programmer placerer han sig selv som en ufrivillig russofob. Politikeren støtter den ukrainske regering og kritiserer den russiske regering. Mange eksperter mener, at denne person hjælper med at hæve ratings for showet. Hans personlighed er af stor interesse for publikum.

Men Kovtun er ikke kun engageret i at føre diskussioner om populære programmer. En anden post på hans indkomst er hans eget sikkerhedsfirma. Derudover driver han Expert Public Research Center.

Kovtuns familie

I Vyacheslav Kovtuns personlige liv gik alt godt. Tilbage i studietiden blev han gift med sin barndomsveninde Julia. Denne kvinde besluttede at afsætte sig til sin familie og opgav sin egen karriere.

Først var forholdet mellem ægtefællerne perfekt. Næsten umiddelbart efter brylluppet blev Julia gravid og fødte en datter, Galina. Parret har været gift i 27 år. Men efter at Vyacheslav Nikolaevich begyndte at arbejde i Moskva, opstod rygter om hans forræderi. Politikeren blev ofte set i selskab med en ung pige. Men han selv kommenterede ikke disse oplysninger.

Billede
Billede

Skandale i en berømt familie

I 2018 brød en skandale ud i familien Vyacheslav Kovtun. Seere af en føderal tv-kanal var vidne til ægteskabet. Kovtuns kone Yulia ankom pludselig til Moskva og indvilligede i at deltage i optagelserne af den næste episode af New Russian Sensations-projektet. Hun fortalte præsentatoren, at deres familie havde været dårlig i lang tid.

Ifølge Yulia forværredes hendes forhold til sin mand fuldstændigt, da han begyndte at rejse til Moskva. Kvinden hævdede, at i hovedstaden havde Kovtun en elskerinde, Ilona Tkachenko. Da hun blev opmærksom på dette, forsøgte Vyacheslav ikke at undskylde. Han accepterede at sprede sig, men lejligheden, hvor hun og deres datter boede, var tvivlsom. Ifølge Yulia gjorde hendes mand alt for at tvinge hende til at forlade denne lejlighed. Politikeren bragte endda sin elskerinde derhen.

Billede
Billede

Julia beskyldte sin mand for forfærdelige ting. Hun sagde, at han gentagne gange slog ikke kun hende, men også hendes mor og datter. Ofte var barnet vidne til skandaler, og dette påvirkede barnets psyke negativt. Kovtuns kone sagde, at hun gik til politiet, men derefter tog erklæringerne væk, da han bad hende om tilgivelse. Statsvidenskabsmanden mødtes med Yulia ved en konfrontation og nægtede alle anklager. Nogle af kvindens udsagn fik ham til at grine overhovedet. For eksempel sagde hans kone, at han i "sultne" tider blev inviteret til banketter og buffeter, og på det tidspunkt forblev familien sulten.

Situationen med beskyldningerne kan ikke kaldes ligetil. Nogen troede på Yulia og ændrede deres holdning til den berømte statsvidenskabsmand, mens andre rejste tvivl om hendes ord. Kvinden selv forklarede sin handling ikke med et ønske om at blive berømt eller modtage en belønning. Forsikrer Julia. at hun bare ville tale med sin ægtefælle, formidle visse oplysninger til ham. Det var ikke muligt at gøre dette fredeligt og uden et show, da Kovtun rejste til Rusland og ikke kom hjem i lang tid.

Anbefalede: