Julianna Karaulovas Personlige Liv I

Indholdsfortegnelse:

Julianna Karaulovas Personlige Liv I
Julianna Karaulovas Personlige Liv I

Video: Julianna Karaulovas Personlige Liv I

Video: Julianna Karaulovas Personlige Liv I
Video: Юлианна Караулова, Клава Кока, Миша Марвин, Леша Свик | "Пятница с Региной" (12.10.2018) 2024, Kan
Anonim

Yulianna Karaulova er en berømt russisk popsanger og tv-præsentant. Der har været nok romaner i hendes liv, og i øjeblikket forbereder hun sig på et bryllup med musikeren Andrei Cherny.

Julianna Karaulovas personlige liv i 2018
Julianna Karaulovas personlige liv i 2018

Musikalsk karriere

Yulianna Karaulova blev født i 1988 i Moskva, og fra barndommen begyndte hun at vise sine kreative evner. Fra en alder af 6 sang pigen på scenen, i skolen blev hun en rigtig aktivist og deltog i næsten enhver koncert. I en alder af 10 forsøgte hun sig ved den bulgarske Dobrich-konkurrence og til sidst modtog prisen for professionalisme og kunstneri. Julianas familie boede i Bulgarien i 8 år, hvorefter de vendte tilbage til Moskva.

I 2003 blev ungdomsmagasinet "JA!" annoncerede casting af vokalister til popgruppen med samme navn. Som et resultat gik Julianna og to piger til, Anna og Julia, ind i det. Kollektivet udgav flere sange, og en af dem, "Changed Her Mind", blev et rigtigt hit. Et år senere lykkedes det Julianna at passere støbningen af Star Factory-projektet og blev dets fuldgyldige deltager.

Den unge sanger formåede ikke at vinde på "Star Factory", men producenterne valgte hende som solist i en ny gruppe kaldet "Netsuke", der identificerede Daria Klyushnikova og Aksinya Verzhak der. Kollektivet modtog ikke bred anerkendelse fra publikum og faldt til sidst fra hinanden. Juliana besluttede at få en videregående uddannelse og kom ind på fakultetet Pop og Jazz Vocal på Gnesins Russian Academy of Music. Efter eksamen fra det studerede sangeren her til den anden specialitet - "producerer"

I 2012 sluttede Yulianna Karaulova sig til den allerede kendte gruppe "5sta Family", som udgav sange ikke kun på russisk, men også på engelsk. Dette gjorde det muligt for kollektivet at få berømmelse i udlandet og begynde aktive koncertture. Sangen "Together we" blev meget populær, som en video blev optaget for. Gruppen præsenterede også albummet "Hvorfor?" I 2015 forlod Julianna gruppen og besluttede at fokusere på sin solokarriere.

Personlige liv

Deltager i den femte sæson af tv-projektet "Star Factory" begyndte Yulianna Karaulova at mødes med sin kollega i showet, Ruslan Masyukov. Det menes, at dette var et fiktivt forhold, og unge mennesker var simpelthen forpligtet til at optræde offentligt sammen. Dette understøttes også af anerkendelsen af Masyukov i hans homoseksualitet.

Juliannes næste forhold blev mere seriøst. Denne gang var hendes valgte en simpel ung mand ved navn Pavel, der mødte sangeren, mens han gik i parken og blev forelsket ved første øjekast. I nogen tid kommunikerede parret på venlige vilkår, men det lykkedes Pavel stadig at smelte sangerens hjerte. Julianne og Pauls forhold varede over to år. Det skulle til brylluppet, men efterhånden begyndte fyren at blive jaloux på sin valgte og bad hende om at stoppe sin musikalske karriere. Det var svært for ham at se hende konstant i selskab med andre mennesker. Julianna værdsatte ikke den unge mands intentioner, og som et resultat brød parret op og forblev kun venner.

Pigen mødte også sin næste valgte, mens hun deltog i Star Factory-projektet. Det var Andrey Cherny, en ansat i optagestudiet. Oprindeligt tænkte parret ikke på et seriøst forhold og blev venner i syv år. Efter et mislykket privatliv fandt Julianna imidlertid trøst i en gammel ven. Følelser flammede op mellem de unge, og de begyndte at leve sammen.

Fans forventede brylluppet mellem Yulianna Karaulova og Andrei Chernykh tilbage i 2016 og derefter i 2017, men ceremonien blev konstant udsat. Fremtidige nygifte henviste til deres stærke beskæftigelse: Julianna begyndte at blive inviteret som tv-præsentant til forskellige tv-projekter, hvoraf den mest berømte var "Russian Ninja", der blev sendt på Per-kanalen i slutningen af 2017. Lige efter det sluttede parret endelig deres sidste bryllupsdato - 22. april 2018.

Anbefalede: