Hvordan Man Lærer Fokus På Levitation

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer Fokus På Levitation
Hvordan Man Lærer Fokus På Levitation

Video: Hvordan Man Lærer Fokus På Levitation

Video: Hvordan Man Lærer Fokus På Levitation
Video: Как левитировать Учебник Изучите фокусы !!! 2024, Kan
Anonim

Levitationstricket er langt det mest spektakulære trick i illusionens verden. Folk venter altid på et mirakel og er klar til at tro, at alt er underlagt mennesket, selv for at svæve over jorden. Så hvad er hemmeligheden bag dette trick?

Hvordan man lærer fokus på levitation
Hvordan man lærer fokus på levitation

Instruktioner

Trin 1

Hemmeligheden bag levitationstricket er, at der er optisk illusion, som opleves af tilskuere, der er flere skridt væk fra dig og observerer hele processen i en vinkel på 45 grader. Du tager på brede bukser og rejser dig til tåen på en sådan måde, at buksens kant fuldstændigt dækker foden. Samtidig skal du hæve det andet ben, så det dækker det andet fra publikum.

Trin 2

Øv dig foran spejlet flere gange, før du viser publikum fokus. Det ville være bedst at skyde alt på kameraet, så du derefter kan se udefra på mulige fejl og bringe nummeret i en upåklagelig tilstand.

Trin 3

Når du demonstrerer dette trick, skal du også være opmærksom på følgende finesser:

Gør ikke dette trick som programmets første nummer, lad publikum varme op og mærke magi og trolddom.

Trin 4

Advar ikke seerne om tricks baseret på optisk illusion, især levitation, alt skal ske af sig selv uden nogen advarsel. Kun meddele, at du gerne vil prøve at gøre noget, men ikke rigtig sikker på, hvad der fungerer. Gå derefter tilbage til den krævede afstand, drej dit ansigt til positionen 10:30 (som på et urskive) og start langsomt op, dine hænder går ned på dette tidspunkt.

Trin 5

Det optimale antal seere til dette fokus er 2-3 personer. Bemærk også, at det ikke anbefales at vise fokus i mere end 4 sekunder. Du skal være i en afstand af 2-3 meter fra publikum, hold dit ben i luften parallelt med gulvet.

Trin 6

Du kan også prøve en enklere og ukompliceret mulighed. Bare tag en assistent og placer den i fordybningen på scenen. Stå på ryggen og spred en klud bag dig, som vil dække din assistent fra offentlighedens øjne. I øjeblikket med levitation skal assistenten langsomt rejse sig og løfte dig med ham. Træk ikke dette trick ud, så publikum ikke har tid til at forstå nøjagtigt, hvordan "levitation" fandt sted.

Anbefalede: