Sammensværgelser For Helt Ubetydelige Mønter

Sammensværgelser For Helt Ubetydelige Mønter
Sammensværgelser For Helt Ubetydelige Mønter

Video: Sammensværgelser For Helt Ubetydelige Mønter

Video: Sammensværgelser For Helt Ubetydelige Mønter
Video: The TRUTH about 5G ! 2024, April
Anonim

Alle kender ordtaket: `` så simpelt som fem cent. '' Faktisk er denne mønt ikke så enkel. En 5-teak mønt kan give dig lykke og velstand. For at gøre dette skal du forberede en mønt og vente på den voksende måne. Når alt kommer til alt er det den voksende måne, der er den mest egnede periode til at udføre alle monetære ritualer.

Sammensværgelser for helt ubetydelige mønter
Sammensværgelser for helt ubetydelige mønter

Jeg præsenterer flere måder at forbedre din økonomiske situation på.

1. Tag en mønt og læg den på venstre håndflade, læs plottet på den:

"Penge til penge, tegnebøger til tegnebøger. Som solen lyser af lys, så min øre skinner, bringer penge, giver glæde. Som det siges, så gøres det. Vær stærke mine ord og faste handlinger. I navnet på Faderen og Sønnen og Helligånden. Amen."

Konspirationen skal læses tre gange i fuldstændig tavshed. Komplottet er kun gyldigt i et år, så husk denne dag for at gentage det om et år og bære den charmerede mønt med dig hele året.

2. Du kan også tage en hvilken som helst mønt med tallet 5. For eksempel 5 rubler. Og læg det i din håndflade, og sig det samme til hende tre gange:

”Når en høne rager jorden under ham, vinker hans kære sin elskede, dueens tortildue, så jeg, Guds tjener (dit navn), ville tiltrække penge til mig, holde det tæt, invitere mig til mig selv. Hverken en fodmand eller en rytter eller en bundløs rig mand kan vende dem væk fra mig. Amen, amen, amen."

Denne sammensværgelse har ingen begrænsninger. Opbevar denne mønt i din tegnebog i en hemmelig lomme, giv den ikke til nogen eller skift den

3. Lad os tale igen om 5-teak-mønten.

Ofte, under vores fødder på gaden, ser vi 5-tecopeck-mønter og hæver dem ikke i tro på, at de ikke længere værdsættes, men forgæves. For hvis du finder en 5-teak mønt, er det held. En sådan mønt kan betragtes som en talisman. Ankomst hjem, læg alle dine anliggender til side og sig stille i en plaster:

”Gik, gik, fandt en nikkel. Lad skurken fra nu af gå forbi mig i dag, i morgen, altid. Må det være sådan.

Bær denne patch i din venstre lomme, eller sy den bedre i dit tøj på venstre side. Held og lykke. Og ved, at disse 5-teak mønter ikke er så enkle.

Anbefalede: