Sådan Spiller Du FIFA Gennem Hamachi

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du FIFA Gennem Hamachi
Sådan Spiller Du FIFA Gennem Hamachi

Video: Sådan Spiller Du FIFA Gennem Hamachi

Video: Sådan Spiller Du FIFA Gennem Hamachi
Video: Fifa 09 pc hamachi gameplay! 2024, April
Anonim

Meget ofte, når du spiller sportssimulatorer, er der et ønske om at spille dem med dine venner. Det samme gælder FIFA-serien af computerspil. For de fleste spillere er det imidlertid vanskeligt at spille på netværket på grund af manglen på nødvendige programmer, viden osv. Men ved at følge de næste par enkle trin kan du nemt måle din styrke mod dine rivaler i FIFA.

Sådan spiller du FIFA gennem Hamachi
Sådan spiller du FIFA gennem Hamachi

Er det nødvendigt

  • - Hamachi;
  • - FIFA (09, 10, 11);
  • - Internetforbindelse med en hastighed på 256 kbps.

Instruktioner

Trin 1

Gå først til linket og download den nyeste version af Hamachi https://secure.logmein.com/hamachi.msi. Dette program er designet til at forene flere computere til et netværk, der ligner et lokalt. Installer programmet, mens du tillader installation af netværksdrivere.

Trin 2

For at undgå forskellige problemer med forbindelsen skal du åbne mappen "Netværksforbindelser" og redigere nogle parametre: Klik på fanen "Avanceret" (hvis der overhovedet ikke er nogen faner, skal du trykke på Alt) og derefter på "Avancerede indstillinger" ". Find Hamachi-linjen i det vindue, der åbnes, og klik på den grønne pil til højre, indtil linjen når den øverste position. Sørg for at genstarte computeren.

Trin 3

Du skal også konfigurere Hamachi selv. Gå til programindstillingerne og rediger et par parametre. Modsat linjen "Status" indstil værdien "Detaljeret indstilling", overfor "Forbindelse via en proxy" - "Brug ikke", ved siden af "Forbindelse gennem NAT" i UDP, indtast 1337, i TCP - 7777. Inden du spiller, skal du også glem ikke at deaktivere antivirusprogrammer, internetbrowsere, stop med at downloade filer til et mere behageligt spil.

Trin 4

Start derefter programmet, og aktiver det ved at trykke på tænd / sluk-knappen. Når du starter Hamachi for første gang, vil den bede dig om at registrere dig og indtaste dit kaldenavn. Gør det. Din modstander gør det samme. En af jer opretter efter forudgående aftale et netværk i Hamachi: klik på den øverste fane "Netværk" og klik på "Opret et nyt netværk". Når du opretter et nyt netværk, skal du indtaste dets navn og adgangskode og sende det til din kollega.

Trin 5

Din ven, der har modtaget data fra dig, skal gå til det oprettede netværk. Derefter skal du starte FIFA, gå til multiplayer-tilstand. En af jer opretter en server og indtaster dit kaldenavn, den anden, efter at have ventet på det øjeblik, hvor din vises i serverfeltet, klikker på knappen "Deltag".

Anbefalede: