Hvordan Man Laver Et Servietter

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Servietter
Hvordan Man Laver Et Servietter

Video: Hvordan Man Laver Et Servietter

Video: Hvordan Man Laver Et Servietter
Video: Hvordan man laver en serviet Åkande (dansk) 2024, Kan
Anonim

Nellike er en tilbageholdt og streng blomst. Normalt gives det til mænd, lagt på monumenter. Hvis du har katte derhjemme, skal du være forsigtig - blomsten er dødbringende for kæledyr, lad dem ikke spise blomsterne. Et alternativ til en levende buket kan være en blomst lavet af en serviet eller papir. Kunstige blomster kan placeres på paneler, postkort, sættes i en vase for skønhed.

Hvordan man laver et servietter
Hvordan man laver et servietter

DIY serviet nellike

At lave en nellike fra servietter er ret simpelt. For at gøre dette skal du tage servietter i rødt og grønt. Du skal også bruge en lineal med cirkler, lim, saks, styrofoam, pincet og en tynd tråd.

Fra røde servietter skal du skære mønstre ud i form af blomster fra seks kronblade, gennembore hver i midten med en syl eller en nål. Der skal være mindst fem skabeloner i alt så mange som muligt. Rul hver skabelon tre gange i halvdelen for at lave et kronblad. Placer kronblade på et fugtigt serviet eller gaze, da det bliver lettere for dig at rette våde servietter: Bøj hvert kronblad ind i et "harmonika", og fold det straks ud.

Anbring en skumkugle på et stykke tråd (længde 5 cm), fastgør med lim. Stræk skabelonerne på ledningen, som hver passerer gennem en cirkel i en lineal. Du kan knuse blomsten lidt ovenfra med dine hænder for at skjule skummet.

For at fremstille knopperne kræves der færre dele; stjerner kan skæres ud af et grønt serviet og limes på den færdige nellike-knopp. Du kan placere de resulterende blomster fra serviet i en smuk sammensætning på panelet.

Bølgepap nelliker

Blomster er ikke mindre smukke af bølgepap eller servietter. Her tager du papir med grønne, røde og hvide farver. Du har også brug for træspyd, lim, blomsterbånd, tråd, saks.

For at lave en blomst skal du bruge fire ark bølgepapir 10x10 cm. Fold hver firkant i halvdelen og derefter i halvdelen igen. Du får en firkant på 5x5 cm, bøj den diagonalt. Løft den øverste nederste kant, klip den udragende del, så du har en trekant. Skru den en fold af, og skær de skarpe kanter langs kanten. Fold bladet ud og skær det langs foldene næsten til midten. Gør det samme for alle fedbladene.

Lav nu kernen - lim et stykke papir 3x5 cm med lim, drej det på toppen af spydet. Lav et hul i midten af hvert blad, før det gennem en spyd, belæg med lim, løft kronblade opad og dann en blomst. Gør det samme med tre blade.

For at gøre blomstens stilk grøn, skal du pakke den med et bånd til blomster. Til bladene skal du skære to 10x2 cm strimler ud af grønt papir samt 2 5x3 strimler. Skær trådstykkerne af, så der er nok af dem til bladets længde med en kant, der fastgøres til stammen. Fold hvert blad i halve, skar hjørnerne af til at forme.

Fastgør først små blade til blomsten, derefter store. For en buket skal du lave mindst 3 blomster, hvoraf den ene kan laves i hvidt. Du kan lægge den færdige buket i en vase.

Fra servietter og andet smukt papir kan du således skabe mere end bare nelliker, hvis du øver. Kunstige roser, tulipaner og påskeliljer vil se lige så smukke ud.

Anbefalede: