DIY Dekorative Kort

DIY Dekorative Kort
DIY Dekorative Kort

Video: DIY Dekorative Kort

Video: DIY Dekorative Kort
Video: DIY Simple Teepee Tent for my niece during quarantine | Life as a Homebody 🇮🇩 Indonesia 2024, April
Anonim

Mange af os har mindst en gang i vores liv købt postkort til venner, familie, kolleger og bemærket, at de fleste af dem ikke har originalitet og ligner hinanden. Men du vil virkelig give noget usædvanligt og smukt. Du kan finde en vej ud af denne situation. Lav et postkort selv.

DIY dekorative kort
DIY dekorative kort

Hver værtinde drømmer om at dekorere sit hus med usædvanlige og smukke ting eller give originale postkort til sine venner eller kolleger. For at gøre dette skal du ikke straks løbe til dyre butikker og købe usædvanlige billeder for en masse penge. Du kan bare gøre det selv. For at sprede hjemmefarven eller lave en usædvanlig og behagelig gave er det nok at have med sig: lim, maskeringsnet, flerfarvede perler, maling (du kan bruge gouache), børster, pap eller stærkt papir og tørrede blomster.

Inden du begynder at arbejde, skal du beslutte dig for mønster og størrelse på håndværket. Det bør ikke være meget lille, da store perler giver indtryk af et sløret mønster. Tag rektangulær pap, spray eller gouache malingens hovedbaggrund. Lad det tørre i et par minutter. Lim derefter tørre blomster eller blade med lim på papiret og skab et udtænkt ornament. Derefter skal du vedhæfte et par forskellige gennemsigtige perler og lim på blomsterne.

Rul maskenettet ind i et rør og skær det. Mal det med sølv eller bronze, lad det tørre. Sæt det tørre maske med silikone på pap, så hovedmønsteret og blomsterne ikke dækkes.

Produktet er klar. Du kan sætte det i en ramme, give det til venner eller bare beundre det på væggen derhjemme.

Anbefalede: