Hvordan Man Laver Snefald I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Snefald I Photoshop
Hvordan Man Laver Snefald I Photoshop

Video: Hvordan Man Laver Snefald I Photoshop

Video: Hvordan Man Laver Snefald I Photoshop
Video: Hvordan man laver realistisk sne i Photoshop [Dansk tutorial ] 2024, Kan
Anonim

Det sker således, at en idé til et strålende landskabsfoto har modnet i mit hoved, men vejret har ikke travlt med at behage med snefald. Og hvis du ikke er heldig med vejret, kan du selv oprette snefnug ved hjælp af Adobe Photoshop.

Hvordan man laver snefald i Photoshop
Hvordan man laver snefald i Photoshop

Er det nødvendigt

Russificeret version af Adobe Photoshop CS5

Instruktioner

Trin 1

For at få en mere troværdig effekt skal du finde et foto med et snedækket landskab, men uden sne. Fordi du vil føje det til billedet. Start Adobe Photoshop, og åbn dette foto: klik på menupunktet Filer, derefter Åbn (den anden måde er Ctrl + O-genvejstaster), find det, og klik på Åbn.

Trin 2

For at oprette et nyt lag skal du trykke på Ctrl + Skift + N og i det vindue, der vises, skal du straks klikke på "OK". Aktivér dette lag i panelet "Lag" (det skal have navnet "Lag 1"), og skift blandingstilstand til "Skærm". Dette kan gøres ved hjælp af rullemenuen øverst til venstre i panelet "Lag". Som standard er der parameteren "Normal". Tryk på D for at gøre hovedfarven sort, og derefter Alt + Backspace for at male over hele laget med denne farve.

Trin 3

Klik på Filter> Skitse> Blæk. Juster glidere for slaglængde og tonebalance, så effekten ser ud som faldende sne. Eksperimenter med indstillingen Stroke Direction: du kan få sneen til at falde lodret såvel som diagonalt til venstre eller højre. Klik på OK.

Trin 4

Klik på Filter> Sløring> Gaussisk sløring. Juster radiusparameteren, så snefnugene på den ene side ikke er meget slørede, og på den anden side ligner de ikke regndråber. Klik på OK.

Trin 5

Sørg for, at lag 1 er aktiveret i panelet Lag, og indstil opacitet til ca. 70% øverst til højre på panelet. Den faldende sneeffekt er klar.

Trin 6

Hvis du vil gemme resultatet, skal du klikke på menupunktet "File" og derefter "Save As" (du kan bruge genvejstasterne Ctrl + Shift + s), indstille stien til at gemme det fremtidige billede, skrive et navn til det, vælg filtypen og klik på "Gem" …

Anbefalede: