Hvordan Man Laver Papirhætter

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Papirhætter
Hvordan Man Laver Papirhætter

Video: Hvordan Man Laver Papirhætter

Video: Hvordan Man Laver Papirhætter
Video: 😉✈️👍 Hvordan man laver et let papirfly, der flyver meget ✈️ 2024, Kan
Anonim

En papirhætte er ikke så ubrugelig, som den kan synes ved første øjekast. En papirfoldet hætte kan dekorere din dukkes frisure, der supplerer hendes kostume, og du kan til enhver tid præsentere dit barn for et usædvanligt karneval-hovedbeklædning ved at folde en smuk og lys hætte ud af papir i en reel skala. En sådan hue kan bruges både i Petrushka-kostumet og i kostume af en tryllekunstner og troldmand ved børneselskaber og karneval.

Hvordan man laver papirhætter
Hvordan man laver papirhætter

Instruktioner

Trin 1

Hætten kan foldes på to måder, som hver ikke er for svært at lære. Tag et stykke papir, og fold det diagonalt. Del den resulterende trekant i tre lige store dele, og bøj sidedelene til den lodrette midterlinje. Bøj hjørnerne, der rager ud i bunden op, og fix dem. En sådan hue er velegnet til en fingerdukke til teatret, især hvis du maler den med lyse farver.

Trin 2

Du kan også folde på kort tid og en stor kasket, der passer til et karnevalsdragt. For at gøre dette skal du tage en stor trekant lavet af tykt papir eller pap og bruge en saks til at runde dens bund.

Trin 3

Længden af trekantens bund skal stort set svare til hovedets omkreds - fra tid til anden skal du prøve hætten og forbinde kanterne af trekanten til en kegle for at kontrollere, om den passer til dig.

Trin 4

Inden du klipper trekanten ud, skal du tegne dens konturer med en blyant på den sømte side af pap for ikke at tage fejl. Når du laver mønsteret, skal du tage højde for 1 cm limgods på venstre og højre side af trekanten.

Trin 5

Skær tænderne på den ene side med en saks for bedre limning.

Trin 6

Efter limning af hætten skal du passe på dens indretning - hætten kan dækkes med en klud, på hvilken applikationer, stjerner og perler vil blive syet, eller du kan male pap og limfolie, billeder og specielt fremstillede mønstre på den. Toppen af hætten kan dekoreres med en pompon eller stjerne.

Anbefalede: