Hvordan Man Laver Et Stjernesværd

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Stjernesværd
Hvordan Man Laver Et Stjernesværd

Video: Hvordan Man Laver Et Stjernesværd

Video: Hvordan Man Laver Et Stjernesværd
Video: Sådan laver du DIY spiseligt slim 2024, Kan
Anonim

Hvilken Star Wars-fan har aldrig drømt om at eje sin egen lyssværd for at komme tættere på heltene fra hans yndlingsfilm? Sådan et sværd er den elskede drøm for enhver Star Wars-fan, og på trods af at et ægte lasersværd er en fantasi, kan du lave en analog af et lyssværd derhjemme fra skrotmaterialer, der hjælper dig med rollespil og kostume fester, og vil også være et værdigt element i din hjemmeindsamling.

Hvordan man laver et stjernesværd
Hvordan man laver et stjernesværd

Instruktioner

Trin 1

Find de dele, hvorfra du vil samle sværdet - du har brug for en farvet fluorescerende lampe, hvis farve skal matche dine ønsker samt en strømkonverter fra 12V til 220V, en metal lommelygte og et 12-watt batteri.

Trin 2

Skil metallygten ad og fjern alle interne dele fra den. Tag et loddejern og lod en 15 cm lang ledning til et par lampekabler. Lod en emaljeret ledning, der er 1,5 m lang og 0,2 mm i diameter til det andet ledningspar.

Trin 3

Anbring den emaljerede ledning i lysstofrørshuset, og fastgør den indefra med gennemsigtigt tape. Brug en choker og en starter til at samle lampens forbindelsesdiagram og tilslutte lampen, konverteren og batteriet til det.

Trin 4

Kontroller, om lampen tændes efter dine manipulationer. Hvis det gøres korrekt, skal lysstofrøret være tændt.

Trin 5

Isoler ledningerne, som du forbinder alle detaljerne i den fremtidige lyssværd til kredsløbet, saml den færdige struktur - og derefter kan du føle dig som en karakter i et fantastisk stjernenunivers.

Trin 6

Selvfølgelig kan en lyssværd købes i en butik eller bestilles online, men et selvfremstillet sværd vil være en mindeværdig og dyr vare for dig, hvor du har investeret tid og kræfter. Det vil fungere ordentligt i lang tid.

Anbefalede: