Sådan Syes Et Pindsvin Kostume

Indholdsfortegnelse:

Sådan Syes Et Pindsvin Kostume
Sådan Syes Et Pindsvin Kostume

Video: Sådan Syes Et Pindsvin Kostume

Video: Sådan Syes Et Pindsvin Kostume
Video: Марк шутит и играет копирует всех 2024, Kan
Anonim

Pindsvinet er en af de venligste helte fra folkeeventyr, så din lille vil med glæde klæde sig ud i dette sjove dyr. For at gøre kostumet originalt og usædvanligt skal du lave det selv med dit barn.

Sådan syes et pindsvin kostume
Sådan syes et pindsvin kostume

Er det nødvendigt

  • - kasket eller panama
  • - tæt stof af grå og brun farve
  • - let tæt stof
  • - en nål
  • - tråde;
  • - farvet papir
  • - PVA-lim.

Instruktioner

Trin 1

Pick up tøj i en rødbrun farveskema: en skjorte, overalls eller shorts, en vest og et slips tilføjer pindsvinet soliditet. Fuldfør kostumet med et pindsvin-lignende spiked hovedbeklædning.

Trin 2

Få en hat eller hat, der passer godt og ikke falder af dit barns hoved. Afskær visiret eller margenerne fra det. Du kan lave bunden af en sådan hat ud af papier-maché, men det vil ikke være særlig behageligt for babyen.

Trin 3

Vælg stoffer i grå og brune nuancer. Det kan være draperet eller klud fra en gammel frakke eller kordfløjl og denim. Skær stoffet i temmelig lange strimler, tre til fem centimeter brede. Stribernes længde kan variere. Skær de færdige strimler over hver 3-5 cm uden at nå kanten på 0,5 centimeter. Fold hver del af strimlen i form af en trekant og stryg den, sy den åbne kant.

Trin 4

Sy emnerne manuelt i en cirkel, startende fra bunden af hætten, skub nåle i hver næste række. Lav flere separate nåle, og sy dem blindt ved kronen. Skær blade, æbler og svampe ud af farvet papir og lim dem med PVA-lim på nåle.

Trin 5

Lav et pindsvin ansigt. Skær en ligesidet trekant ud af let stof, fold den i halvdelen og sy på den lange side. Drej delen lige ud. Fyld den resulterende lille taske med fyldstof: vat eller polstret polyester. Sy på to runde knapper i stedet for øjnene. Broder næsen med sort og munden med rød. For at forhindre, at hatten flyver af dit hoved i løbet af ferien, sy bånd eller en hat elastik.

Trin 6

Denne dragt er værdifuld, fordi den er meget praktisk at tage på og tage af. Det er nok at pynte barnet i sit sædvanlige tøj og lægge en sjov og smuk pindsvinhue på hovedet. Og bukser og en skjorte efter matinen kan bæres i børnehaven.

Anbefalede: