Sådan Laver Du Filthåndværk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Filthåndværk
Sådan Laver Du Filthåndværk

Video: Sådan Laver Du Filthåndværk

Video: Sådan Laver Du Filthåndværk
Video: Sådan laver du rå kanter 2024, Kan
Anonim

Filt er et meget praktisk materiale til håndværk. Fra blød, men tæt og behagelig at røre ved kan du skabe storslåede legetøj, smykker, små souvenirs og interiørartikler. Syning af filt er let, det smuldrer ikke sammen, krymper ikke, det passer godt sammen med andre materialer og forskellige overflader.

Sådan laver du filthåndværk
Sådan laver du filthåndværk

Er det nødvendigt

  • - stykker filt i forskellige farver
  • - papir til mønstre
  • - flad magnet
  • - saks;
  • - limpistol
  • - nål og tråd;
  • - ledning;
  • - perler eller pailletter
  • - bomuldsuld, savsmuld eller plastkugler.

Instruktioner

Trin 1

Det er bedre at starte med en let at sy ting - for eksempel en sjov køleskabsmagnet. Det vil dekorere interiøret eller blive en lille, men behagelig gave. Saml et lille stykke filt i en delikat skygge som lyserød. Tegn et hjertemønster på et ark tykt papir eller pap. Fold et stykke filt i halvdelen, læg skabelonen ovenpå og skær 2 stykker ud. Sikksak derefter emnerne langs højre side og efterlad et lille hul på siden.

Trin 2

Fyld produktet med vat eller polstret polyester for at gøre hjertet voluminøst. Sy derefter snittet forsigtigt på maskinen. Skær en lille cirkel ud af filt af en lysere skygge, og brug en saks til at frynser rundt om kanterne og gør emnet til en mini-krysantemum. Brug en limpistol til at klæbe blomsten til hjertet. Du kan vedhæfte et par smukke perler eller pailletter til midten af krysantemumet. Lim en flad magnet på bagsiden. Souveniren er klar.

Trin 3

Du kan lave originale juletræspynt af filt. De viser sig at være meget lette, så du kan dekorere med sådant håndværk ikke kun et træ, men endda små granpoter. Saml flere stykker filt i forskellige farver. Jo lysere nuancer, jo mere spektakulær vil uglen vise sig.

Trin 4

Lav mønstre af dele fra papir. Vælg størrelsen vilkårligt. Skær 2 identiske ovaler ud af blå filt - emner til kroppen. Tilføj små søm tillæg. Skær en cirkel ud af lyserød filt - en ugles mave. Til dekoration har du brug for et lille hjerte lavet af rødt stof til øjnene - to identiske krus af hvid filt. Skær næbbet ud af gult eller beige stof, det ligner en lille trekant. Tråd nålen med en tyk hvid bomuldstråd, og begynd at samle legetøjet.

Trin 5

Sy hjertet til maven først. Udfør arbejdet med lige små sømme "frem til nålen". Når du er færdig, sy maven til bunden af en af torsoemnerne på samme måde. Det næste trin er at sy på øjnene. Læg sømmene pænt, gå et par millimeter tilbage langs konturen. Til sidst fastgør næbbet med to til tre sting i midten.

Trin 6

Fold torsostykkerne sammen og sy langs kanten. Når arbejdet næsten er færdigt, ske i legetøjet med savsmuld eller små plastkugler. Uglen skal vise sig at være voluminøs, men ikke for oppustet. Sy hullet, og fastgør tråden. Fastgør en tynd ledningsløbe til toppen af legetøjet. Den færdige ugle kan hænges på træet. For at fuldføre kompositionen skal du lave flere filtfugle i forskellige farver og størrelser.

Anbefalede: