Hvordan Påvirker Forholdet Mellem Planeter En Person

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Påvirker Forholdet Mellem Planeter En Person
Hvordan Påvirker Forholdet Mellem Planeter En Person

Video: Hvordan Påvirker Forholdet Mellem Planeter En Person

Video: Hvordan Påvirker Forholdet Mellem Planeter En Person
Video: Solsystemets alla planeter :) 2024, Kan
Anonim

Det faktum, at arrangementet af planeterne i fødselsøjeblikket påvirker en persons karakter og skæbne, har været kendt siden oldtiden. Alle træk ved en sådan indflydelse studeres af astrologi. Og selvom officiel videnskab anser det for at være charlatanisme, har erfarne astrologer i praksis gentagne gange bevist den meget høje nøjagtighed af astrologiske konklusioner.

Hvordan påvirker forholdet mellem planeter en person
Hvordan påvirker forholdet mellem planeter en person

Horoskoper, der findes i populære publikationer, har intet at gøre med seriøs astrologi. For at drage konklusioner om en persons karakter og skæbne, for at give anbefalinger om nogle specifikke begivenheder, skal astrologen kende den nøjagtige fødselsdato op til minut. Derudover er der behov for oplysninger om fødestedet. Det er umuligt at udføre korrekte astrologiske beregninger uden disse data.

Hvordan planeter påvirker mennesker

Mekanismen for denne indflydelse er stadig ukendt. Astrologi er en empirisk videnskab, det vil sige baseret på observationer. Engang bemærkede folk, at et bestemt arrangement af planeterne har en vis indflydelse på personens karakter og hans liv. Disse observationer begyndte at blive systematiseret, og astrologi opstod.

For at drage konklusioner har en astrolog brug for et horoskop udarbejdet til fødselsdatoen for en person - det såkaldte natalhoroskop, det er også en radix og et fødselshoroskop. Horoskopcirklen er opdelt i 12 sektorer i overensstemmelse med stjernetegnens tegn. Derudover er der 12 huse eller marker i den. Deres grænser falder som regel ikke sammen med stjernetegnens grænser.

Stjernetegnens tegn er opdelt efter elementerne: der er tegn på ild, vand, jord og luft. Efter at have trukket horoskopet beregner astrologen, hvor mange planeter der er i tegn på visse elementer. Allerede på dette tidspunkt kan de første konklusioner drages. For eksempel, hvis tegn på ild hersker, har en person en selvsikker karakter, målbevidsthed. Jordens kvaliteter dominerer - den er stabil, følelsesmæssigt stabil, pragmatisk osv.

Stjernetegnens tegn danner også tre kryds: kardinal, fast og ændret. Kardinalkorset kaldes også viljekorset. Hvis der er mange planeter i det, har en person en stærk vilje, beslutsomhed, målbevidsthed. Det faste kors giver kvaliteter som punktlighed, stabilitet, karakterfasthed, konservatisme. Det ændrede kryds gør en person mobil, fleksibel og i stand til at tilpasse sig alle forhold.

Horoskopets huse har også deres egen betydning. For eksempel angiver det første hus en persons udseende, det andet - til den materielle tilstand, det tredje - for slægtninge osv. Af stor betydning er placeringen af planeterne i horoskopet over eller under horisonten, på venstre halvkugle eller til højre. Opstigningens position er også vigtig. Endelig vurderes planetenes placering og de aspekter, de danner. Ved at vurdere alle karakteristika sammen kan en astrolog lave en meget nøjagtig konklusion om en person og hans liv. Derudover giver astrologi dig mulighed for at forudsige udviklingen af begivenheder i en bestemt periode, for dette bruges et transithoroskop.

Kan man tro på astrologi

Tvister om astrologiens sandhed er stadig i gang. Men praksis viser, at en erfaren astrolog kan give meget nøjagtige anbefalinger og forudsigelser. Det skal også huskes, at en astrolog aldrig forudsiger noget - han taler kun om sandsynligheden for visse begivenheder.

Dette punkt er meget vigtigt at forstå. For eksempel siger en astrolog, at der inden for den næste uge er stor sandsynlighed for bilulykker for en sådan og sådan person. Efter råd fra en astrolog minimerer denne person rejser og lever den angivne periode sikkert. Dette er essensen af astrologi - det giver dig mulighed for på forhånd at vide om den øgede sandsynlighed for nogle begivenheder og tage de nødvendige foranstaltninger.

I astrologiens historie var der meget lyse navne, der spænder fra Nostradamus og slutter med grev Sergei Vronsky, en sovjetisk astrolog, der fremsatte mange af de mest nøjagtige forudsigelser. Astrologi hjælper en person til at leve i rytme med universelle processer, undgå farer og udnytte mulighederne.

Anbefalede: