Stofblomster: Gør Det Selv

Indholdsfortegnelse:

Stofblomster: Gør Det Selv
Stofblomster: Gør Det Selv

Video: Stofblomster: Gør Det Selv

Video: Stofblomster: Gør Det Selv
Video: Tid til Blomster i Vallensbæk 2024, April
Anonim

Du kan lave en blomst af ethvert stof, for eksempel chiffon. En bred strimmel skal skæres ud af den, foldes i halv længde. Nu kan du begynde at danne blomsten ved at indpakke stoffet i en turnet. Du kan ordne alt med en nål og tråd.

Stofblomster: gør det selv
Stofblomster: gør det selv

Blomster kan laves af chiffon eller silke. Disse emner vil se godt ud som en broche eller hårtilbehør. Du kan også dekorere rammen med dette håndværk.

Forberedelse af materialer og værktøjer

Du skal bruge papir, en markør, et stearinlys, en saks, stifter og stof, hvis valg afhænger af blomsten lavet af mesteren. Så en valmue ser mere naturlig ud af satin, en rose - fra chiffon og en pæon - fra viskose eller tyk chiffon.

Blomstfremstillingsteknologi

For at fremstille stencils skal flere kronblade i forskellige størrelser være afbildet på papir, efter at emnet er blankt, kan du klippe det ud. Dernæst skal stoffet rulles op, og lagene skal hugges af, ellers er det ikke muligt at få kronblade fra stencilen. Stoffet kan have forskellige nuancer til opløbet, på det første lag skal du cirkulere en af stencilerne og derefter skære den ud. Kanterne på de resulterende emner skal bages for at skabe en naturlig bøjning.

Derefter kan du begynde at samle knoppen ved hjælp af skum, hvori du skal stikke en nål og tråd. Kronblade skal anbringes lag for lag på nålen, så alle lag kan sys sammen ved at sy bladene nedenfra. Det færdige produkt kan fastgøres med en limpistol til en pandebånd, hårnål eller broche.

Perler kan blive en dekoration for en blomst, som kan limes eller sys i kernen, maling kan give kronblade en ekstra skygge. Hvis du vil bruge blomsten som dekoration til brudepigen, skal bånd syes til bunden af knoppen, så det er praktisk at binde dem rundt om hånden.

Lav valmue af stof

Til arbejde skal du bruge: saks, stof, tråd, perletråd, fjer, lurex, PVA. Flere kronblade skal skæres fra stoffet. Derefter kan du begynde at lave midten, for dette skal du sætte på perler på ledningen for at kunne rulle alt til en spiral. Enderne skal være fri, og derefter skal perler sættes på dem og forstærkes ved at hækle ledningen.

Montering af en blomst består i at sy kronblade til kernen med tråde af en passende farve. For at gøre produktet mere holdbart kan dets elementer styrkes med PVA, som bliver gennemsigtig efter tørring. En sådan blomst kan fremstilles ved hjælp af kashibo-stof, som er en tæt kunstig silke. Bånd lavet af organza eller chiffon kan fastgøres til bunden af håndværket. Kanterne på kronblade kan overtrækkes med en klar glitterlak.

Anbefalede: