Sådan Fiskes På En Balancer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fiskes På En Balancer
Sådan Fiskes På En Balancer

Video: Sådan Fiskes På En Balancer

Video: Sådan Fiskes På En Balancer
Video: Big Baby Tape — Balance | Official Audio 2024, Kan
Anonim

Isfiskeri har længe været en grundlæggende hobby for mange mennesker rundt om i verden. Og til traditionelt isfiskeri er mange forskellige lokker opfundet. Den mest effektive af dem er balancere, der er en slags vandret lokke. Du skal fiske på en balancer på en bestemt måde ved hjælp af en korrekt valgt stang.

Sådan fiskes på en balancer
Sådan fiskes på en balancer

Er det nødvendigt

  • - vinterstang;
  • - fiskesnøre;
  • - balancere;
  • - udstyr til vinterfiskeri.

Instruktioner

Trin 1

Find en stang, der er egnet til fiskeri med en balancebjælke. Det skal være kort og fast nok. Brug ikke stænger med en fleksibel spids. Der kræves heller ikke noget nik. Balancerspil skal være præcist og varieret. Dette kan opnås maksimalt med en stiv stang.

Trin 2

Udstyr din fiskestang. Anbring en lille spole med en lås på. Sæt 20-25 meter linie med en diameter på 0,2-0,25 mm på rullen (jo tyndere linjen er, desto mere nøjagtigt kan du styre lette lokker). Fastgør en karabinhage til enden af fiskelinjen - det giver dig mulighed for at skifte balanceringsanordninger meget hurtigt og nemt under fiskeri.

Trin 3

Saml et sæt balancere. Vælg dem efter størrelse, vægt, farve, haltype (plast, tråd) osv. Handle på baggrund af oplysninger om den vandmasse, du har til hensigt at fiske i, arten og størrelsen på den fisk, der bor der. Så små lokkemad kan ikke bruges i store dybder. Men i begyndelsen af vinteren er de meget iørefaldende. Mod slutningen af sæsonen skal du foretrække tunge balancere, da der fiskes i det midterste og øverste (især om foråret) lag af vandet, og spillet med agn skal være meget livligt og varieret.

Trin 4

Saml resten af fiskeredskabet og gå til dammen. Vælg en fiskeplads og bor et eller flere huller i isen. Overvej bundtopografien og mulige fiskestoppede områder.

Trin 5

Brug balanceren til at fiske. Slip først spolelåsen, og løsn linjen, indtil agnet når bunden. Lav et par lette slag op og ned med stangen. Sørg for, at agnet falder til bunden. Rul i 50-70 centimeter linje og start spillet med en balancer. I begyndelsen af vinteren skal du prøve at udjævne op- og nedadgående bevægelser, mens linjespændingen opretholdes, mens lokkemad sænkes. Når foråret nærmer sig, skal du skærpe spillet. Sænk og øg derefter agnets dybde. Dette tiltrækker fisk hurtigere.

Anbefalede: