Hvor Let Det Er At Hækle Et Hjerte

Hvor Let Det Er At Hækle Et Hjerte
Hvor Let Det Er At Hækle Et Hjerte

Video: Hvor Let Det Er At Hækle Et Hjerte

Video: Hvor Let Det Er At Hækle Et Hjerte
Video: Lær at hækle - Et hjerte 2024, Kan
Anonim

Det enkleste strikkede hjerte.

Hvor let det er at hækle et hjerte
Hvor let det er at hækle et hjerte

Hej venner. Valentinsdag nærmer sig, og vi har stadig lidt tid til at forberede valentinsdag til vores venner. Strikkede hjerter i forskellige størrelser kan præsenteres som en nøglering eller pude - det hele afhænger af nutidens størrelse. Mit hjerte er 11 cm langt og 12 cm bredt. Den foreslåede ordning kan enten øges (hvis du f.eks. Vil strikke en pude) eller mindske (til nøgleringe).

Så lad os komme i gang.

1 række - 6 løkker i amigurumi-ringen, stram godt

2 række - en stigning i hver løkke - 12 løkker (vi strikker almindelig enkelt hækling)

3 række - (sbn, pr) * 6 gange - 18 sløjfer

4 række - (2 sbn, pr) * 6 gange - 24 sløjfer

5 række - (3 sbn, pr) * 6 gange - 30 sløjfer

6 række - (4 sbn, pr) * 6 gange - 36 løkker

7 række - (11 sbn, pr) * 3 gange - 39 sløjfer

8 række - (12 sbn, pr) * 3 gange - 42 løkker

Vi strikker række 9 og 10 uden trin - 42 løkker. Vi forlader enden ca. 10 cm ved tråden, skær den af.

Som et resultat skal vi have en kop. I alt laver vi 2 sådanne detaljer

Billede
Billede

Vi forbinder detaljerne med en løkke som på billedet (eller på den måde du er vant til)

Billede
Billede
Billede
Billede

Dernæst - vi strikker en pony-cirkel, jeg har 82 løkker. Jeg vil ikke foretage fradragene omkring hjertekanterne, men lige i midten. Og dette vil ikke være et klassisk fald - 2 sløjfer sammen, men 3 sløjfer. For at være ærlig kommer der et øjeblik, hvor jeg holder op med at tælle løkkerne og fokuserer på tegningen. Faldet ser sådan ud:

Billede
Billede

Og på lærred ser det ret pænt ud

Billede
Billede

Strik, indtil du har tre fingre, der frit går gennem hullet, og begynd at fylde hjertet. Ørene kan fyldes tidligere - hvis dette ikke forhindrer dig i at strikke. Jeg bruger holofiber, og jeg anbefaler det til dig - det er meget behageligere end polstring af polyester, og så kan det fordeles over volumen, selvom pakningstætheden er forskellig forskellige steder i legetøjet.

Vi strikker et hjerte og lukker strikningen på en måde, der passer dig. Hvis du strikker sådant legetøj for første gang - fortsæt med at strikke med fald, når der er ca. 10 løkker tilbage - lav de sædvanlige fald mellem tredobbelte løkker, træk de sidste 4-5 løkker og skjul enden af tråden.

Sådan gør du dit hjerte større eller mindre

Ifølge dette mønster strikkede jeg hjerter i forskellige størrelser. Hvis du har brug for en mindre mulighed, skal du ikke binde koppen ikke 10 rækker, som i min beskrivelse, men 6 eller 7. I dette tilfælde kan du ikke 2 rækker med tre trin, men en. Hvis du vil have mere markante ører, skal du strikke flere rækker med tre trin (hvis vi ser på eksemplet på denne ordning, så laver vi i 9. række trin efter 13 sb og strik 10 og 11 uden trin). Du kan også øge antallet af rækker uden intervaller - gør dem 3 eller 4, alt afhænger af dine præferencer. Jeg besluttede mig for denne mulighed.

Hvis du har brug for et større hjerte, tilføjer vi 6 sløjfer i træk, indtil det synes nok for dig.

Der er et æstetisk øjeblik - nogle nålekvinder i hver efterfølgende række laver trin med en forskydning, så en sekskant ikke i det første trin viser sig. Jeg ser ikke dette som et problem - så laver vi pænt en kop alligevel. Men hvis du er vant til dette, insisterer jeg ikke.

Der er mange ordninger på Internettet, hvor fradrag ikke foretages i midten, men langs kanterne. Jeg nægtede denne mulighed, fordi sådanne reduktioner derefter flyttes og ikke ser meget æstetisk ud.

Anbefalede: