DIY Original Blomsterpotte

Indholdsfortegnelse:

DIY Original Blomsterpotte
DIY Original Blomsterpotte

Video: DIY Original Blomsterpotte

Video: DIY Original Blomsterpotte
Video: DIY Betong potter - sement planters for the garden 2024, Kan
Anonim

Dukker med "grønt hår" mister ikke deres relevans i mange årtier i træk. Designerne elskede denne idé meget. Som en gave eller for dig selv - det er slet ikke svært at skabe en sådan sjov lille ting med dine egne hænder.

DIY original blomsterpotte
DIY original blomsterpotte

Er det nødvendigt

  • - en lille rund blomsterpotte
  • - et glas af en passende størrelse
  • - spraymaling;
  • - lim til keramik eller glas
  • - maling til glas;
  • - blyant og børste.

Instruktioner

Trin 1

Flower Me Happy Potter fra Meyer Lavigne blev taget til ideen om at skabe sådanne originale og søde blomsterpotter. Da designerhjemmetilbehør altid er ret dyre, foreslår jeg, at du opretter dem selv. Hvis du dykker ned i gamle ting, kan du finde noget passende og skabe en sådan interessant dukke med plantehår.

Billede
Billede

Trin 2

Så tag en lille rund blomsterpotte og et glas bægerglas. Det er bedre at bruge en lille keramisk urtepotte i stedet for et glas bægerglas - malingen ligger bedre på den.

For at forberede produktet til maling - renser vi det for snavs og affedter overfladen. Derefter limer vi det sammen med stærk lim. Lad det tørre, lad det stå i et par timer.

Lad os nu gå videre til maling med spraymaling. Vi anvender maling i en afstand på 30 cm, så der ikke dannes pletter. Bedre at male i to lag. Derefter forlader vi gryden i en dag - indtil den tørrer helt.

Billede
Billede

Trin 3

Nu henter vi en pensel og maler på glas eller keramik. Hvis du er usikker på din kunstneriske evne, skal du tegne tegningen først med en simpel blyant. Tip: prøv malingens farve på indersiden af gryden.

Når du maler over store områder, er det bedst at bruge glas eller keramisk maling. For mere sarte områder som hår eller øjne er det bedre at bruge en speciel glasmarkør.

Nu til frisuren. Vi har tegnet lidt hår, nu tilføjer vi et grønt "hårhår". For hende er det bedre at vælge grunddækningsplanter med små blade, der vokser hurtigt, for eksempel saltyrolia, glossostigma, hemiantus. Du kan hente planter til en drengs frisure.

Det er stadig at fylde potten med et lille lag fint ekspanderet ler, havejord og plante planten!

Anbefalede: