Flora Kerimova: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Flora Kerimova: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Flora Kerimova: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Flora Kerimova: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Flora Kerimova: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: Flora Kərimova - Mən dünyadan köçəndə yerimi heç kim bilməyəcək - Elgizlə İzlə 2024, April
Anonim

Vejen til succes er aldrig lige og glat. Det er meget vigtigt ikke at miste det tilsigtede mål af syne. Flora Kerimova drømte om at blive sanger. Og for at realisere sin drøm forsøgte hun med al sin magt at overvinde hindringerne på vejen.

Flora Kerimova
Flora Kerimova

Startbetingelser

Børns drømme går ofte ikke i opfyldelse. Dette sker af forskellige, objektive og subjektive grunde. Folkekunstner i Aserbajdsjan Flora Kerimova blev født den 23. juli 1941 i en intelligent familie. Forældre boede i Baku. De måtte arbejde hårdt, for på det tidspunkt var krigen allerede begyndt. De sultede ikke i huset, men de var nødt til at spare på bogstaveligt talt alt. Pigen blev ikke forkælet og var fra en tidlig alder forberedt på et uafhængigt liv.

I en tidlig alder demonstrerede pigen en unik evne til at synge og spille musik. Flora huskede let melodierne, hun hørte i radioen eller uden for vinduet. Pårørende og bekendte blev overrasket over barnets talenter, ofte rost for god præstation. Imidlertid forventede få mennesker, at pigen til sidst ville blive en populær sanger. En helt anden skæbne blev forberedt på hende.

Vejen til erhvervet

Efter eksamen fra skolen og modtagelse af sekundær uddannelse gik Flora på instruktioner fra sine slægtninge ind på medicinsk institut. Lægeyrket har altid været respekteret af folket. Pigen selv forstod dette. Omstændighederne var imidlertid ukonventionelle. Amatørstudentens ensemble var meget populært på instituttet. Der var mere end nok guitarister og trommeslagere, men der var ikke nok solister. Pigen blev accepteret i gruppen efter den første audition.

To år senere faldt Kerimova ud af det medicinske institut og trådte ind i vokalafdelingen i det lokale konservatorium. Berømte lærere arbejdede med den fremtidige stjerne. Lange og kedelige lektioner var ikke forgæves. Da uddannelsen var afsluttet, var arbejdsområdet for Floras stemme fire oktaver. Selv erfarne eksperter var overraskede over dette resultat. De første forestillinger af den certificerede sanger fandt sted inden for statens filharmoniske mure.

Personlig livsscore

Flora Kerimovas vokalarbejde blev meget værdsat. I 1992 blev hun tildelt titlen People's Artist of Azerbaijan. De bedste komponister og digtere i landet skabte sange til hende. Hun har indspillet flere diske med sin stemme. Sangerens scenekarriere udviklede sig med succes. I midten af 90'erne blev Kerimova imidlertid interesseret i politik og begyndte at tale ved stævner. En passende reaktion fulgte fra myndighedernes side. Sangeren blev "lukket" på tv.

Kun få år senere blev situationen afgjort, og Flora vendte tilbage til scenen. Hun fortsatte med at optræde på scenen og på tv. Hun begyndte at samarbejde med unge komponister. Kerimova forsøger ikke at reklamere for sit personlige liv. Hun er lovligt gift. Ægtemanden opdragede og opdragede to børn - en søn og en datter.

Anbefalede: