Hvordan Man Tegner Et Hus På Søbredden Trin For Trin Med En Blyant

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner Et Hus På Søbredden Trin For Trin Med En Blyant
Hvordan Man Tegner Et Hus På Søbredden Trin For Trin Med En Blyant

Video: Hvordan Man Tegner Et Hus På Søbredden Trin For Trin Med En Blyant

Video: Hvordan Man Tegner Et Hus På Søbredden Trin For Trin Med En Blyant
Video: Hvordan tegne en blomst 2024, Kan
Anonim

Et maleri, der skildrer et hus ved bredden af en sø, kan blive en kunstners drøm. Det er rart at blive i det mindste mentalt transporteret til et sådant naturligt hjørne. Tegning i etaper hjælper med at gøre objekter så realistiske som muligt.

Hus ved søen
Hus ved søen

Drømmehus

Først skal du beslutte, hvilken tegningsplan der er to hovedobjekter - et hus og en sø. Du kan placere dem på samme linje. Bring bygningen foran til højre. Efterlad derefter et sted til reservoiret til venstre. For at holde disse to objekter ret store skal du lægge papiret vandret.

Det enkleste hus består af to geometriske former. Tegn facaden i form af et firkant eller rektangel og et trekantet tag. Beslut hvilket materiale bygningen er fra. Facaden kan være lavet af sten. Tegn flere cirkler med uregelmæssig form i hjørnet af væggen, det vil ses, at gipset på dette sted er skrællet af, og at der er kommet sten ud. På samme måde kan du vise, at boligen er lavet af mursten ved at tegne flere rektangler i ethvert hjørne, arrangeret i et skakternet mønster.

En sådan bygning kan have flisetag. Først tegner du strimler af samme bredde på den, og deler derefter hver i flere firkanter. Denne linje kan være bølget, elementer af et flisetag kan være sådan.

Glem ikke at give plads til vinduet og døren, tegn dem. Disse bygningsdetaljer er nødvendige for ethvert hus, inklusive et træ. Når du har oprettet dens skema fra et rektangel og en trekant, skal du skrå hjørnet af sidstnævnte. Lad taget være stråtækt. Flere halvcirkelformede linjer trukket til højre og venstre for toppen viser, hvilken slags materiale det er.

Væggene er logfiler for at vise dette på lærredet, tegne små symmetriske cirkler til venstre og højre for frontvæggen, der går fra bund til top. De er placeret oven over hinanden - dette er logafskæringer. Træk nu vandrette linjer fra bunden af venstre cirkel til højre, træk sådanne parallelle linjer til toppen uden at gå over vinduet og døren. Tegn et rør på taget.

Vand

Det er også let at tegne en sø. På venstre side af lærredet tegner du en cirkel, der er let langstrakt til højre og venstre side. Sådan ser en rund sø ud, set forfra.

Tegn 2-3 vandliljer på overfladen. Tegn først et hjerteformet blad med et skråt hjørne og på det en lilje. Den består af skarpe kronblade. Dæk arket med blyantstreg, så du kan se, at det er mørkt. Lad blomsten være hvid. Lad solen skinne på himlen og kaste blænding på vandet. For at gøre dette skal du lave flere skraverede lodrette stier på overfladen. De skal være på hver side af det solbelyste område.

Placer nogle træer eller buske i baggrunden. Maleriet, der skildrer huset og søen, er komplet.

Anbefalede: