Hvordan Man Laver Glans

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Glans
Hvordan Man Laver Glans

Video: Hvordan Man Laver Glans

Video: Hvordan Man Laver Glans
Video: 😉✈️👍 Hvordan man laver et let papirfly, der flyver meget ✈️ 2024, Kan
Anonim

Originale animationer og usædvanlige grafiske effekter kan sprede din kreativitet og give originalitet til dit arbejde, som kan dekorere et websted, en blog eller en bannerannonce. Animationseffekter, der bruger en blank effekt, ser smukke og prestigefyldte ud. At skabe denne effekt i Adobe Photoshop er ikke så vanskelig, som det lyder, og senere kan du øve dig på at skabe en blank effekt i en lang række farver og kombinere den med forskellige tegninger og fotografier.

Hvordan man laver glans
Hvordan man laver glans

Instruktioner

Trin 1

Opret et nyt dokument i Photoshop, og opret derefter et nyt lag. På et nyt lag skal du placere det objekt, du vil anvende, en blank effekt på. Åbn menuen Lagstilarter, og indstil de effekter, du finder tiltalende, og åbn derefter fanen Satin.

Trin 2

Indstil blandingstilstand til Color Dodge, indstil opacitet til 90%, og vælg hvilken som helst farve fra paletten, hvis nuancer vil blive brugt i glansen (Satin). Klik på OK og beundre resultatet - den blanke effekt opnås, men indtil videre er den statisk.

Trin 3

For at lave animation skal du klikke på knappen i menuen, som giver dig mulighed for at overføre billedet til yderligere redigering i Image Ready.

Trin 4

Føj glittereffekten til lagpaletten igen. Reducer opacitet til 0%, og opret et nyt lag, og vælg derefter indstillingen Tween, som giver dig mulighed for at oprette mellemliggende rammer.

Trin 5

Indstil antallet af rammer, der skal tilføjes (Frames, der skal tilføjes), og skift derefter billedets vinkel på hver ramme, modificer belysningen og graden af gennemsigtighed - så glansen i den animerede version skinner smukt.

Trin 6

I Tween-indstillingerne kan du indstille et vilkårligt antal rammer - jo flere rammer Image Ready opretter, jo mere kompleks og detaljeret animation kan du oprette fra dit arbejde.

Anbefalede: